kozan.gr: Ο B’ Επιμελητής του Ακτινολογικού Τμήματος του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης Ν. Καραπασιάς: “Μαθαίνω πως ντόπιος, προς υπεράσπιση συγγενικού προσώπου που ήδη νοσηλεύεται, μπούκαρε χθές στο νοσοκομείο”

9 Δεκεμβρίου 2021
17:53

Μαθαίνω πως ντόπιος άρρεν & γνωστός στην ομήγυρη & συχνά πυκνά εμφανιζόμενος σε αναρτήσεις στα τοπικά ΜΜΕ -προς υπεράσπιση συγγενικού προσώπου που ήδη νοσηλεύεται- μπούκαρε χθες στο νοσοκομείο:
-προπηλακίζοντας σωματικά και λεκτικά ειδικευόμενους γιατρούς κ νοσηλευτικό προσωπικό.
-βρίζοντας χυδαία και ονομαστικά διευθυντές κλινικών, διοικούντες & … Υπουργείο.
-προκαλώντας φθορές σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις.
Θα προσπαθήσουμε -όσο περνάει απ’ το χέρι μας- αυτή την φορά να μην περάσει έτσι και στο ντουκου.
*Μην ρωτάτε ονόματα. Ας κινηθούν πρώτα οι διαδικασίες (ΕΑΝ κινηθούν). Εναλλακτικά αν θέλει μπορεί να το πει κ μόνος του. Ξέρει άλλωστε τον τρόπο.

38 σχόλια

  • Εσύ αφού το έμαθες , μάλλον δεν σου είπαν ότι ήμασταν κι εμείς εκεί .ο άνθρωπος ανέβηκε με ραντεβού να μάθει για την υγεία της μητέρας του μας είπε. Επειδή περιμενε 4 ώρες , εγώ συγκεκριμένα του είπα να απευθυνθώ στους γιατρούς που δεν σήκωναν τα τηλέφωνα. Πρώτα μίλησε με μένα . Μετά μιλούσε αν κατάλαβα καλά με κάποιον συγγενή του . Τότε κάποιοι που δεν σέβεστε τον πόνο του άλλου βγήκανε έξω και πολύ προκλητικα του είπαν να κλείσει το τηλέφωνο. Ήμουν μπροστά. Τους είπε ότι μιλάει για να δει το κάνει ο άνθρωπος του . Τότε σηκώθηκε και του είπε μην μου μιλάς με τέτοιο ύφος . Εγώ επειδή ήξερα την υπόθεση πήγα να του μιλήσω μήπως ηρεμήσει αλλά ένας γιατρός με είπε να κάτσω στα αυγά μου . Είπα να μην ανακατευτω. Τότε ήρθαν άλλοι δύο . Τους είπε τι πάθατε ρε παιδιά , σας ψάχνω 10 μέρες και τώρα που φωνάζω μαζεύτηκατε. Θα με χτυπήσετε κι όλας . Ο γιατρός με νεύμα γύρισε προς εμάς και μας έκανε νόημα να πάρουμε την σεκιούριτι, αγνοώντας τις ερωτήσεις που του έκανε ο κύριος. Τότε του είπε ότι όταν σας μιλάω θα με σέβεστε και θα με κοιτάτε όπως σας κοιτάω στα μάτια . Έτρεμε ολόκληρος. Και στα νεύρα του χτύπησε στο πλαστικό καρολιφςερ . Μάλιστα στο τέλος του επεισοδίου του είπα να του βάλω κάτι στο χέρι . Μου ειπε ευχαριστώ δεν θέλω , μόνο πες την μάνα μου ότι είμαι εδώ . Αν είχατε την μητέρα σας και ψάχνατε να τις μιλήσετε και κανείς όπως έλεγε δεν σήκωνε τα τηλέφωνα τι θα κάνατε κύριε Καρπασια;Ελάτε να δείτε την μητέρα του γιατί σε πολλές από εμάς εδώ και 10 μέρες ρωτάει που είναι το παιδί μου ;

    • Δεν υποφέρει μόνο η μάνα του. Δεν είναι τσιφλίκι του το νοσοκομείο. Επισκεπτήριο δεν έχει Κόβιντ τμήμα. Να πληρώσει την ζημιά. Να μάθει να σέβεται και αν δεν του αρέσει λεωφορείο και στο χωριό. Αυτά .

      • Έλα ρε πρωτεύουσα. Έτσι στα είπανε εσένα. Στον εξωτερικό χώρο ήταν . Απαγορεύεται κι εκεί ; Εμείς που ήμασταν ; Αν δεν έχετε άποψη μην μιλάτε. Στο μόνο που του δίνω άδικο ήταν ότι έβρισε. Αλλά κι εγώ στην θέση του δεν ξέρω τι θα έκανα .

    • Σιγουρα δεν εισαι απο το ιατρονοσηλευτικο προσωπικο της covid κλινικης..που πισω απο τις κατα’ ιδρωμενες κορωνοστολες δινει μαχη να σωσει ζωες..και αν καμια φορα δεν απαντα στα τηλεφωνα ειναι γιατι ειναι μεσα στους θαλαμους και προσπαθει να σωσει ο,τι σωζεται..παραμεριζοντας υβρεις και προπηλακισμους..κρατωντας μονο κουβεντες οπως”ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ”

      • Δεν έβρισε κανένα από εμάς . Είπε τους γιατρούς ότι για εσάς το κάνω . Βγείτε να τα πείτε στην υπουργό αύριο. Μην τα γράφετε και τα λέτε αναμεταξύ σας . Θα έπρεπε να ντρέπεστε που πέσατε να τον φάτε. Είμαι εκεί πάνω και κάθε φορά που ερχόταν ήταν ευγενικός και κύριος. Όντως την Κυριακή το βράδυ έμαθα ότι άφησε και το τηλέφωνο του . Δεν το πήρε κανείς. Μην μας βάζετε κι εμάς μέσα για να θίξετε τον κύριο. Δεν είπε τίποτα για το προσωπικό. Έβρισε υπεύθυνους κτλ . Μπορεί να ήταν λάθος που εξοργίστηκε αλλά ας λέμε αλήθειες. Εμείς ήμασταν εκεί . Μάλιστα επειδή κινήθηκαν λένε κάποιοι νομικη διαδικασία εγώ προσωπικά θα είμαι μάρτυρας υπεράσπισης του . Είπε αλήθειες. Πέφτουμε κάτω χωρίς ρεπό και χωρίς να έχουμε την χρόνο για να δούμε και να προσέξουμε καλύτερα έναν ασθενή. Η κυρία δεν είχε ούτε καθετήρα. Μετά την φασαρία μπήκε. Ντροπή σας. Αλλά εμείς ήμαστε νοσηλευτές. Δεν μας ακούει κανείς !!!

        • Αν εσυ εισαι νοσηλευτρια,τοτε κι εγω ειμαι αστροναυτης,ως Κωστας τρεχα γυρευε.Αν το λεει η ψυχη σου γραψε και το επιθετακι σου,αφου θα εισαι και ……μαρτυρας.Μεχρι να γραψεις το επιθετακι σου παρε και ενα : Ντου αρα λυκους.Οσο για τον τελος παντων αν ηταν σε ιδιωτη γιατρο θα εβριζε;αλλα τωρα ο ελληνας ξερει το: εγω σε πληρωνω.Ντοπη και παλι ντροπη και ξανα.

    • Εσείς αγαπητή ανώνυμη για να έχει αξιοπιστία αυτό που λέτε, γιατί αφήνετε να εννοηθεί ότι είστε νοσηλεύτρια, πρώτα θα έπρεπε να απολογηθειτε, εφόσον ισχύουν αυτά που λέτε για τον κύριο που δημιούργησε το επεισόδιο και μετά να τον υπερασπιστείτε. Σαφέστατα και έχει δίκιο αν δεν ενημερώνετε για τον ασθενή . Εσείς ως μέλος της κλινικής κάνατε κάτι για αυτό ; Η ευθύνες έχουν μόνο οι άλλοι.;και αν πείτε για φόρτο εργασίας αυτό δεν ισχύει για τους γιατρούς;
      Σε κάθε περίπτωση οι ασθενείς αξίζουν σεβασμό και δεν είναι ζώα που τα πετάξανε σε ένα κρεβάτι

    • Απλα εσυ που τα λες αυτα δεν εισαι απο το ιατρονοσηλευτικο προσωπικο της κλινικης covid..που πισω απο τις κατα ιδρωμενες κορωνοστολες εχεις και αποψη…βοηθεια θελουμε..ενισχυση…για να μπορουμε ν εχουμε την ευχερια να σηκωνουμε και τα τηλεφωνα καθως ειμαστε ντυμενοι συνεχως προσπαθ ντας να σωσουμε τις ζωες αυτων για τους οποιους νοιαζεστε…ξερουμε καλα τι συνεβη εκεινο το απογευμα..γιατι προηγηθηκε και την προηγουμενη νυχτα παρομοιο σκηνικο απο τον ιδιο..

    • Κατάλαβαν όλοι ποιος είναι αλλά η κυρία πάνω γράφει ότι ήταν παρών. Εγώ θα ρωτήσω κάτι για να καταλάβω . Γιατρέ ήσασταν μπροστά; Γιατί εχθές το ίδιο έγινε με την αδελφή μου . Πήγαμε να μάθουμε νέα γιατι παίρνουμε 6 μέρες τηλέφωνο και καμιά επικοινωνία. Ζητήσαμε με κάποιο τηλέφωνο να την δούμε και μας είπαν δεν γίνετε. Πείτε μου σας παρακαλώ που να απευθυνθώ. Δεν σιγονταρουμε την ενέργεια αλλά άρχισα να νιώθω οργή κι εγώ . Έχει ττρία παιδιά και θέλουν την μαμα τους . Τι νακανωωωω

  • Η συμπεριφορά γιατρέ δεν είναι μόνο των συνοδών αλλά και του προσωπικού. Πάρα πολλές φορές δεχθήκαμε απαράδεκτες συμπεριφορές από γιατρούς κ μάλιστα ασκούμενους ανειδίκευτους που νομίζουν ότι είναι Θεοί κ ότι πρέπει να τους τρεμουμε. Δεν υπολογίζουν κανέναν κ όλοι γι αυτούς είναι σκουπίδια κι αγράμματοι. Προσωπικά με 2 πτυχία κ 2 μεταπτυχιακά κ μια καριέρα σοβαρή ανεχτηκα παιδαρελια γιατρουδακια να με προσβάλλουν υποτιμώντας την νοημοσύνη μου. Κι όλα αυτά γιατί έχουν πάρει ένα πτυχίο ιατρικής. Και λοιπόν;;;; επίσης σημειώστε ότι σε άλλες εποχές που οι συνοδοί καλύπτουν κενά προσωπικού προσφέροντας στον ασθενή ό,τι χρειαστεί δέχονται προσβολές από το κάθε προσωπικό εκεί. Αντί να τους σέβεστε που βοηθούν κ προσφέρουν όσα το νοσοκομείο αδυνατεί λόγω ελλείψεων προσωπικού βγαίνετε κι από πάνω. Στην παραπάνω περίπτωση πείτε μας πώς και πότε θα ενημερώνονται οι οικογένειες των ασθενών. Γιατί έχετε υποχρέωση να το κάνετε.

    • Να γειάσει το στοματάκι σου… ακριβώς αυτά τα βιώσαμε πολλά χρόνια…. Πολύ σωστή τοποθέτηση έτσι ακριβώς γίνεται!!!

    • Και τι λεει αυτο οτι εχεις 2 και 4 μεταπτηχιακα;Γιατρος η πιλοτος εισαι; οχι.Εισαι ενας απλος οπως κι εγω που εχω μονο 2 Πτυχια 59 σεμοναρια και 9 μετεκπαιδευσεις και πολλες βραβευσεις.Λεει αυτο τιποτα;οχι.

  • Αυτό το “..ντόπιος άρρεν..” μπορείτε να μας το εξηγήσετε; γιατί εσείς προφανώς δεν είστε τουλάχιστον ντόπιος, ενώ για το παρακάτω δεν ξέρω και δεν μ ενδιαφέρει.

  • Μία χαρά δίκιο είχε ο άνθρωπος.
    Νιώθετε κάτι?
    Ή απλά ψυχροί εκτελεστές των οδηγιών που έχετε λάβει?

  • Τα ίδια και εγώ πέρυσι με μια γιατρό υποτίθεται στα επείγοντα. Νόμιζε είναι του παππού της το τσιφλίκι με οξια πνευμονία εγω και μιλούσε και φερόταν σαν να είμαι σκυλί και αυτή κτηνίατρος Απο οτι φαίνετε γίνονται κατ’επανάληψη τα ίδια και τα ίδια. Δεν ξέρω τι έκανε και ποιος αλλά καλά έκανε

    • ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ;ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ,ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ.

  • Η ΒΙΑ δεν είναι ανεκτή από όπου και αν προέρχεται… Αλλά κακά τα ψέματα όλοι μα όλοι έχουμε ανεχθεί απαξιωτικές συμπεριφορές εκεί πάνω γιατί απλά φοβόμαστε την συμπεριφορά μετά στον άνθρωπο μας. Φυσικά και στον “έξω” κόσμο δεν θα τολμούσαν τέτοια συμπεριφορά σε κανέναν. Αλλά βλέπεις το δημόσιο (μόνο στην Ελλάδα φυσικά) σε κάνει παντοδύναμο και ιδιοκτήτη του χορού που εργάζεσαι.

  • Η βία δεν είναι αποδεκτή για κανέναν λόγο ιδίως μέσα σε αυτό τον ιερό χώρο!!Αυτές είναι πράξεις ανθρώπων που η παιδεία και ο πολιτισμός τους μετριέται σε γραμμάρια αλλά έχουν σε περίσσεια κιλών την ανοησία και τον εγωισμό!!Εφόσον έγινε επίσημη αναφορά στα αρμόδια διοικητικά όργανα η νομική υπηρεσία του νοσοκομείου είναι υποχρεωμένη να προστατέψει το εργαζόμενο προσωπικό καταθέτοντας μήνυση !Ανάλογες υπηρεσίες υπάρχουν και για τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν τα παράπονα τους δικαιολογημένα ή μη!!Αλίμονο αν επικροτούμε την αυτοδικία και αυτού του είδους τις συμπεριφορές!!!

    • Φυσικά και η βία είναι κατακριτέα αλλά πείτε μας λίγο όταν έχω ασθενή μέσα κ δν με ενημερώνει κάνεις τι πρέπει να κάνω?πείτε μας όταν πάμε στο νοσοκομείο στα επείγοντα γιατί μας κατεβάζουν τα μούτρα όταν λέμε είμαι ανεμβολιαστοι? γιατί όταν πάω με άλλη ασθένεια εκτός κοβιντ μου λένε δν κλείσατε ραντεβού? γιατί μας παίρνουν από τα μούτρα δλδ κ εμείς όπως κ αυτοί άνθρωποι ήμαστε κ πρέπει να υπάρχει κατανόηση κ σεβασμός κ από της δύο πλευρές.

      • Εφόσον είσαι ανεμβολιαστη Μαρία γιατί πας στα επείγοντα του Νοσοκομείου και δεν παίρνεις ένα μαντζουνι;. Τι πρέπει να κάνει ο γιατρός να χαμογελά που τον βάζεις σε κίνδυνο;

        • Νομίζετε ότι είπατε εξυπνάδα τώρα κύριε Μπάμπη, καταρχήν αν χρειαστεί κάποιος να μεταφερθεί στα επείγοντα για κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας εκτός κοβιντ δν πρέπει να τον εξετάσουν επειδή θα είναι ανεμβολιαστος?δν είναι δημόσιο νοσοκομείο είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος πληρώνει εισφορές της ασφάλειας του πληρώνει άρα είναι παράνομο κ καταπάτηση να μην δεχτούν στα επείγοντα κάποιον άρρωστο επειδή είναι ανεμβολιαστος, ντροπή κ μόνο να συμβαίνουν τέτοιοι διαχωρισμοί.

    • Ακούμπησα κάποιον και δεν το θυμάμαι κύριε Κατσίρη; Βγείτε δημόσια να πείτε αν πείραξα άνθρωπο . Κι αν υπάρχουν κάμερες θα παρακαλούσα να επέμβει ο εισαγγελέας. Όταν έρθει η ώρα έχουμε κι άλλα στοιχεία. Ο θεός βλέπει. Κανείς δεν μίλησε για το ύφος και την στάση τον γιατρών. Κανείς δεν είπε ότι φωαναζα πως η μάνα μου αύριο μπορεί να είναι δικη σας , κανείς δεν είπε ότι ξαφνικά άλλαξαν την αγωγή και τα οξυγόνααα . Κανείς δεν είπε ότι μετά το γεγονός με κάλεσαν και με ειπαν να υπογράψω για να μπει καθετήρας στο στήθος ( δεν ξέρω πως το λέτε ιατρικά ) . Πώς δια μαγείας αργότερα ενδιαφέρθηκαν όλοι ; . Δεν χρειαζόταν καθετήρα πριν ; Απλά ισως την ίδια νύχτα να με έστειλε ο θεός γιατί μπορεί να πέθαινε και το τηλέφωνο που θα μας έπαιρναν θα ήταν να πάμε να την πάρουμε. Γιατί δεν μιλάτε για όλες τις λεπτομέρειες. Ότι σας βολεύει ε ; Θέλετε να σας πω πόσοι μου έστειλαν μήνυμα για ίδιες συμπεριφορές; 16 άνθρωποι. Να δούμε ποιος φταίει τελικά όταν θα πάμε εκεί που πρέπει . Αν ήθελα να κάνω ζημιά η να χτυπήσω η να προπηλακισω κάποιον , τώρα θα με είχαν μέσα . Δεν πείραξα άνθρωπο. Αν τώρα θέλουν να με κάνουν μήνυση για εξύβριση δεκτή. Όταν θα πάνε όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα, τότε θα δούμε ποιος ήταν υπεύθυνος που παραμελήθηκε η μάνα μου και η μανάδες άλλων ανθρώπων. Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε

      • Μα αφου το λεει ευθε ως ο γιατρος και μαλιστα επωνυμα.Εσενα θελεις να πιστεψουμε;Εσυ δημιουργησες το προβλημαΕιχαν κανα ζορι οι γιατροι να σε πειραξουν;

      • Τι άλλο έπρεπε να κάνετε δηλαδή κ. Καλεντηριαδη; να τους δειρετε;αυτές είναι πρακτικές συνδυκαλιστων του στυλ “ξέρεις ποιος είμαι εγώ; “

  • Αν θες να διαμαρτυρηθείς Κοσμά απευθύνσου στην κυβέρνηση των αρίστων που άφησε έρμαιο την δημόσια υγεία στο έλεος της πανδημίας, ίσως και σου δώσουν εξηγήσεις γιατί δεν υπάρχει επιπλέον προσωπικό γιατροί και νοσηλευτές σε αυτές τις δύσκολες στιγμές…σήκωσε το τηλ και μίλα με Παπαθανάση και λοιπούς κυβερνητικούς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.