ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ (με αφορμή τις εκλογικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ) (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

10 Δεκεμβρίου 2021
12:02

Είναι ντροπή για τους Πόντιους να ψηφίσουν τον υιό. Οι εικόνες μιλούν.

 

 

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Κοζάνη, Δεκέμβριος 21

16 σχόλια

  • Θεόφιλε μη στεναχωριέσαι δεν πρόκειται να εκλεγεί
    Ανδρουλάκης ανανέωση και μεγάλο διψήφιο
    Είναι σίγουρο χάσανε τον ύπνο τους και ο Μητσοτάκης που του μένει ο Βελόπουλος και ο Τσίπρας που του μένει ο Βαρουφάκης
    Αυτοδυναμία Τέλος
    Ακρίβεια Ανεργία Λογαριασμοί ΔΕΗ Απολιγνιτοποίηση Ελεύθεροι επαγκελματίες χωρίς δουλειά Αγρότες σε απόγνωση Δυτική Μακεδονία ώρα μηδέν

    • Καλα τωρα σοβαρα πιστευεις αυτα τα αφηγηματα που γραφεις? Στο μονο που ειχες δικιο ειναι οτι οντως ο ζηκος της Παρνηθας αυτοδυναμια ξανα δεν θα δει ουτε το 2050 γιατι τοτε ισως να ξαναγινει πρωθυπουργος , και ελπιζουμε μεχρι τοτε να ξοφλησει και τα δανεια της ΝΔ γιατι το φεσι των νουδουλων εχει γινει πιο μεγαλο απ τα ψεματα που λενε. Αλλα ρε φιλε κι εσυ μην μας λες τωρα αλλα αφηγηματα… τι περιμενεις δηλαδη επειδη θα βγει ο Ανδρουλακης (αν βγει) θα παρει και πρωθυπουργια? Ουτε καν!
      Παλι 3ος θα εισαι… απλα θα ανεβασεις λιγακι τα ποσοστα σου σε φαση αν ειχες 8% να πας στο 10% ξερω γω. Μεχρι εκει.
      Και επισης φροντιστε εκει στο Κιναλ να μας πειτε ξεκαθαρα και ανοιχτα με ποιον θα ειστε στις εκλογες που θα γινουν και με ποιον θελετε να συνεργαστειτε. Με κουλη η με τσιπρα.
      Κι αφηστε τα ντεμεκ απολιτικ σεναρια κοιταμε μονο την παραταξη και τριχες… με καποιον θα συνεργαστειτε στο τελος και το ξερουμε ολοι καλο ειναι λοιπον να πειτε ποιος ειναι αυτος.

  • Ψήφισε Ανδρουλάκη , Θεοφιλε. Βέβαια σε έξι μήνες θα είσαι απέναντι και από αυτόν , όπως ήσουν με όλους τους άλλους. Να το ψάξεις, κάτι δεν πάει καλά.

  • ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ!! ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ; Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ; Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ 10000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ!! ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ!! ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ!! ΤΙ ΚΑΛΑ!! ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ; ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΠΙΑΣΕΙ 4 ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ!! ΕΓΩ ΕΞΩ ΗΜΟΥΝΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!

  • ακομα οι συριζαιοι περιμενουν να βγουνε..θα τουσ γλενταει ο μητσοτακης μεχρι να βαρεθει να ειναι πρωθυπουργος..και αυτοι θα τρεχουνε..για γελια ειναι..

  • Άσε μας βρε Θεόφιλε που νομίζεις πως μπορείς να κατευθύνεις τους ψηφοφόρους. Νομίζεις ότι κοιμόμαστε; ή δεν ξέρουμε που το πάει ο Ανδρουλάκης. Είδατε την πρωτιά και ετοιμάζεστε για τη βουλή. Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Η ιστορία δεν ξαναγράφετε, αυτοί που συνεργάστηκαν με την Νέα Δημοκρατία θέλουν τώρα να κάνουν καινούρια αλλαγή…..ας γελάσω…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.