kozan.gr: Το ευχαριστήριο συμπολίτισσας, από την Κοζάνη, στο ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό του Μαμάτσειου: “Αν και είμαι διπλά εμβολιασμένη, 51 ετών χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, ο κορωνοϊός με βρήκε με εξασθενημένο ανοσοποιητικό και μου προκάλεσε πνευμονία”

11 Δεκεμβρίου 2021
11:45

 

Νοσηλεύτηκα στο ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ λόγω COVID 19 από 19-11-2021 έως 28-11-2021. Αν και είμαι διπλά εμβολιασμένη, 51 ετών χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, ο κορονωιός με βρήκε με εξασθενημένο ανοσοποιητικό και μου προκάλεσε πνευμονία.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στα ΤΕΠ .Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρώην διευθυντή της παθολογικής κλινικής Δημήτριο Σιμελίδη που προς τιμή του τώρα παρέχει εθελοντική εργασία στο Νοσοκομείο, για όλα όσα που προσέφερε, στη διευθύντρια της παθολογικής κλινικής Ευθαλία Ράνδου με το ιατρικό team της, στην Διευθύντρια της πνευμονολογικής κλινικής Σωτηρία Λαπαρίδου, στον ιατρό παθολόγο Αθανάσιο Βόμβα που με την εμπειρία τους με έκαναν να αισθανθώ αμέσως ασφάλεια και να αναρρώσω.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, στις καθαρίστριες, στις τραπεζοκόμους στην πτέρυγα COVID, που φορώντας τις διαστημικές στολές τους, στάζοντας από ιδρώτα, δουλεύοντας πρωί – νύχτα, μας φρόντιζαν με αυταπάρνηση. Που οι περισσότεροι είναι επικουρικοί και η σύμβασή τους λήγει τον Απρίλιο. Ευχαριστώ τη νοσηλεύτρια Λίτσα Γαβριηλίδου, την τραπεζοκόμο Λίνα Τζιμοπούλου. Δεν αισθάνθηκα ούτε λεπτό μόνη, γιατί είχα εσάς.

Με απέραντη ευγνωμοσύνη και σεβασμό στο έργο σας.

Χιονίδου Σωτηρία

15 σχόλια

  • Τελικά τα νούμερα των πλήρως εμβολιασμενων συμπολιτών μας που είναι σε ΜΕΘ η και σε απλές κλίνες είναι πολύ περισσότερα αποτι περιμέναμε και αυξάνονται διαρκώς!!! Δόξα τω Θεώ είναι καλά η κυρία και μακάρι να αναρρώσουν όλοι πλήρως από αυτή την ασθένεια 🙂 !!!

    • Μήπως να το ερμήνευες αντίστροφα και επειδή ακριβώς εμβολιάστηκε την σκαπούλαρε έστω και με βαριά νόσηση; Αν δεν είχε εμβολιασθεί;;;;;Εξάλλου είπε ότι το ανοσοποιητικό της ήταν εξασθενημένο.

      • Καλημέρα το σχόλιο μου έγινε με βάσει νούμερα και στατιστικά στοιχεία από έρευνα που διεξήχθη στην βόρεια Ελλάδα ανεπίσημα !! Το θετικό είναι ότι η γυναίκα είναι καλά !! Το ανησυχητικό είναι το εξασθενημένο ανοσοποιητικό αν και πλήρως εξοπλισμένη ! Πολλα άτομα πλήρως εμβολιασμενος νοσηλεύονται είτε σοβαρά είτε για τον ίδιο ακριβώς λογο 😉

        • Δηλαδή για εσένα εμβολισμένοι και άνεμβολιαστοι εχουν τις ίδιες πιθανότητες να νοσήσουν σοβαρά ή να πεθάνουν ??

          • Αυτό είναι κάτι πολύ γενικό σαν ερώτηση 😉 Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την νόσηση του καθενός ! Αυτό που είναι σίγουρο και.με βάση τα λεγόμενα των ιατρών είναι πως οι νοσούντες που ανέπτυξαν αντισώματα έχουν πιθανότητα να νοσήσουν ξανά 0,4% Όσον αφορά εμβολιασμενους και μη δεν μπορώ μέχρι στιγμής να σου απαντήσω τεκμηριωμένα ακόμα διεξάγονται έρευνες και σε συνεργασία με ιατρικό προσωπικό 😉 Για να μην κάνω λάθος λοιπόν θα πρέπει να συγκεντρώσω περισσότερα στοιχεία ευχαριστώ 🙂

    • Εσύ αυτό έχεις να πεις τη να σας πω λυπαμε πολύ.Αντι να εμβολιαστητε κάθεστε και ασχολησε με μικροπρεπειες γιατί τέτοιοι είστε αλλά όταν αρρωστήσετε και χρειαστητε νοσοκομείο σπίτι σας να μείνετε μη ν πιάνετε και τα κρεβάτια ανεγκεφαλοι και ψεκασμενοι

  • Πόσο μα πόσο άστοχα σχόλια κάνουμε όλοι μας… ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ευχαριστώ στην ΚΎΡΙΑ ΡΑΝΔΟΥ κ το επιτελείο της που είναι πρώτα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! Κ πολύ καλή επιστήμονας!!! Ευχαριστώ πολύ για ότι προσφέρει στον κόσμο που νοσηλευόταν!

  • Εντάξει γιατρέ μου !!! Η παγκόσμια ιατρική κοινότητα περιμένει με αγωνία τις ανακοινώσεις σας .
    Αϊντε αϊντε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.