Έκλεψε τις εντυπώσεις στην χθεσινή έναρξη της «Ευχούπολης» η Λίτσα Παλαμά. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια από την Κοζάνη, ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς και εκείνη που συντόνισε το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Η γοητευτική δημοσιογράφος βγήκε στην σκηνή λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και για πάνω από δύο ώρες μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Με επικοινωνιακό ταλέντο, χαμόγελο, χιουμοριστικές ατάκες και πάνω απ’ όλα ευγένεια, μοίρασε πολλά δώρα, ανέβασε κόσμο on stage, μέτρησε αντίστροφα για το άναμμα του δέντρου, χόρεψε, τραγούδησε και έκανε ένα μοναδικό προμόσιον για την μεγάλη συναυλία που ακολούθησε.

Δεν λησμόνησε, εκπροσωπώντας φυσικά την οικογένεια Σιδέρη (ιδιοκτήτες του Χριστουγεννιάτικου πάρκου), να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στα εγκαίνια και τον δήμο Βέροιας για την άψογη συνεργασία. Μάλιστα, στην σκηνή για να πούνε δύο λόγια ανέβηκαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης.

Η Λίτσα Παλαμά είναι μια από τις γνωστές τηλεοπτικές παρουσίες στην Δυτική Μακεδονία, καθώς εμφάνιζεται με μεγάλη επιτυχία σε τοπικά κανάλια για πάνω από 20 χρόνια!

veriotis.gr