Φωταγωγήθηκε το βράδυ της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Φλώρινας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

12 Δεκεμβρίου 2021
20:13
Κανένα σχόλιο

Φωταγωγήθηκε το βράδυ της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Φλώρινας, στην κεντρική πλατεία Γ. Μόδη της πόλης.
Η φωταγώγηση έγινε από τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Φλώρινας και με περιορισμένο αριθμό παρόντων, λόγω των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.
Το Δέντρο, ύψους 10 μέτρων, είναι διακοσμημένο με 10.000 περίπου λαμπάκια, αλλά και στολίδια, και σε συνδυασμό με τον ανανεωμένο στολισμό της πόλης, δημιουργούν μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα.
Στο μήνυμα του για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτές τις Άγιες Ημέρες ας αφήσουμε στην άκρη την απαισιοδοξία, ας κρατήσουμε την ευαισθησία και την ανθρωπιά μας και ας κάνουμε το μήνυμα της Γέννησης του Χριστού μήνυμα αγάπης, ελπίδας και αναγέννησης. Δυστυχώς, για άλλη μία χρονιά εξαιτίας της πανδημίας και της αυξητικής τάσης των κρουσμάτων στην περιοχή μας, ο Δήμος προτάσσοντας την υγεία και την ασφάλεια των συνδημοτών μας, πραγματοποιεί το άναμμα του Δέντρου χωρίς δημοσιότητα, αλλά με τη σκέψη να αλλάξει η διάθεση όλων μας και να επανέλθουμε γρήγορα στην καθημερινότητα. Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους υπερέβαλαν τον εαυτό τους για να απολαύσουμε αυτήν τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Εύχομαι σε όλους το φως του Δέντρου που ανάβουμε σήμερα να φωτίσει τις ψυχές μας και το λαμπερό αστέρι του, όπως το αστέρι της Βηθλεέμ, να μας γεμίζει χαρά, υγεία και ευτυχία και να μας δώσει δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας».


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.