kozan.gr: Φ. Παπαδημητρίου (Πρόεδρος Κοινότητας Δρεπάνου για τη σχεδιαζόμενη επένδυση θερμοκηπίου υδροπονίας στο χωριό: “Συμφωνούμε με την επένδυση αλλά διαφωνούμε με την τοποθεσία”

12 Δεκεμβρίου 2021
21:04

 

☑️Όλες αυτές τις ημέρες και μετά τα γεγονότα που έγιναν με τον Δήμαρχο Κοζάνης (πράγμα το οποίο καταδικάζουμε όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν ) υπάρχει μια ένταση στο χωριό με θέμα τη μίσθωση των κοινοτικών χωραφιών.
☑️Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ως Τοπικό Συμβούλιο κατα πλειοψηφία συμφωνούμε με την επένδυση αλλά διαφωνούμε με την τοποθεσία.
☑️ Δεν θα αναφέρουμε περισσότερα αλλά θα περιμένουμε το Δημοτικό συμβούλιο ώστε να γίνει αναλυτική περιγραφή της απόφασης μας και των προτάσεων μας.

7 σχόλια

  • ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΩΝ 20 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΡΑΥΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ .
    ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΠΛΑ, Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΙΠΛΑ , ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΠΛΑ
    Κε ΜΑΛΟΥΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ

    • Αγαπητέ μου, ό φιλόδοξος-οι, επενδυτές θέλουν διακαώς τά 420 στρέμματα (πλάκα) καλλιεργήσιμα χωράφια, τά 20 στρέμματα που προτείνεις ούτε κάν που τά βλέπουν! 420 στρέμματα με ένα μίσθωμα τής τάξεως τών 15-20 ευρώ το στρέμμα δημοτικής έκτασης για μπίζνες, συγνώμη, επενδύσεις, όπως καταλαβαίνεις είναι δώσε και μένα μπάρμπα. Σωστή η απόφαση του τοπικού συμβουλίου Δρεπάνου τά υπόλοιπα είναι καθαρά στο χέρι του δημάρχου Κοζάνης.

  • Για μια ακόμη φορά το τοπικό συμβούλιο του χωριού πήρε σωστή απόφαση. Η συγκεκριμένη έκταση είναι παραγωγική υπάρχουν άλλες εκτάσεις πού μπορούν να δοθούν για οποία διποτε επένδυση. Όσο αφορά τον κύριο μαλούτα τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

  • Είστε και μεγάλα φρούτα ξέρει τι σημαίνει υδροπονία 200 στρεμμάτων τριακόσιες θέσεις εργασίας το ανωτέρω καθημερινά για 365 μέρες σκεφτείτε πόσα μεροκάματα είναι. Καλλιεργώντας σιτάρι το στρέμμα έχει μιάμιση ώρα εργασίας ετησίως που σημαίνει 26 μεροκάματα Βάλτε το λίγο να σκεφτεί το μυαλό σας και θα καταλάβετε τι επένδυση είναι αυτή

    • Μάλλον εσείς δεν καταλαβαίνετε. Δεν καλλιεργούνται στάρια, μην γράφετε ανακρίβειες απλά και μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων. Τα χώματα αυτά είναι πολύ εύφορα και καλλιεργείται πατάτα. Επίσης, κανείς δεν είπε να μην γίνει η επένδυση, ούτε οι ίδιοι οι αγρότες, απλά να πάει 5χλμ πιο πέρα γιατί είναι κρίμα να απαξιωθεί εύφορη γη.

  • θελουνε τα χωραφια οι αγροτες για να τσιμπανε επιδοτησεις….

    να δοθει για επενδυση να δουλεψουνε πανω απο 250 ανθρωποι….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.