Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ: Ενημέρωση για την καταβολή των συντάξεων ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 – Πορεία συνταξιοδοτήσεων Επικουρικού και Εφάπαξ – Δωρεά στο Νοσοκομείο Κοζάνης αντί για τα καθιερωμένα ημερολόγια

13 Δεκεμβρίου 2021
10:35
Κανένα σχόλιο
  1. Στις 20 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις όσων συνταξιοδοτήθηκαν μετά το ΜΑΗ του 2016 και το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1 3 5 7 9.
  2. Στις 21 Δεκεμβρίου 2021  ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες  συντάξεις όσων συνταξιοδοτήθηκαν μετά το  ΜΑΗ του 2016  και το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0 2 4 6 8.
  3. Στις 22 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Πέμπτη  θα καταβληθούν όλες οι συντάξεις των συνταξιούχων που βγήκαν στη σύνταξη πριν τις 13 Μαΐου του 2016, την ίδια ημερομηνία θα καταβληθούν και οι επικουρικές όλων των συνταξιούχων.

  • Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της εφαρμογής του νόμου Βρούτση στους συναδέλφους που έχουν εκκρεμότητες με το ΤΣΜΕΔΕ και άλλα ταμεία
  • Είμαστε σε αναμονή μέρα με τη μέρα της δημοσίευσης της Απόφασης του ΣτΕ για τα αναδρομικά των περικοπών των αντισυνταγματικών νόμων 4093/12 και 4051/12 που αφορά στις επικουρικές συντάξεις και τα δώρα.
  • Ανένδοτος ο Σταϊκούρας για τη φορολόγηση των αναδρομικών παρά τις κινητοποιήσεις και τις παρεμβάσεις των σωματείων και παρά του ότι δεν κατέβαλαν τους τόκους των αναδρομικών ως όφειλαν με βάση την Απόφαση του ΣτΕ έτσι όλοι καλούμαστε να πληρώσουμε σε ορισμένες περιπτώσεις έως και το 40% του ποσού που μας δόθηκε.

Η πορεία της απονομής των συντάξεων επικουρικών και εφάπαξ

 

  1. Επικουρικές συντάξεις καταβάλλονται στους συναδέλφους που βγήκαν το Φεβρουάριο του 2019 η επεξεργασία και η καταβολή γίνεται με αλφαβητική σειρά.
  2. Τα εφάπαξ πληρώνονται οι συνάδελφοι που βγήκαν τον Ιανουάριο του 2021.
  3. Στις κύριες συντάξεις επεξεργάζονται τις αιτήσεις των συναδέλφων που βγήκαν τον Οκτώβριο του 2021.

Δωρεά στο Νοσοκομείο Κοζάνης αντί της καθιερωμένης ατζέντας

 

 

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας δεν εκδόθηκε η καθιερωμένη ατζέντα που δινόταν στους συναδέλφους αυτή την περίοδο και αντ’ αυτού τα χρήματα δόθηκαν στην αγορά ενός σύγχρονου επαγγελματικού πλυντηρίου δίσκων πιάτων και ποτηριών για τις ανάγκες του τμήματος ασθενών του COVID 19.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                  ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.