Καταγγελία αναγνώστη στο kozan.gr: “Κοζάνη. Πάτησε τη γάτα κι εξαφανίστηκε. Ειδοποίησα την αστυνομία”

13 Δεκεμβρίου 2021
13:48

Θέλω να καταγγείλω αυτοκίνητο (έχει αναφερθεί η μάρκα στην αστυνομία) κινούμενο αντίθετα σε μονόδρομο, επί της οδού  Πλατανιά, Ελεάτη Ζήνων & Ευκλείδου γωνία, (το συγκεκριμένο όχημα το έχει κάνει πολλές φορές) πάτησε μια γάτα και ενώ την είδε ότι την χτύπησε, εξαφανίστηκε!! Κι εδώ κάνω μια ερώτηση όταν πηγαίνει συνεχώς σε αντίθετη κατεύθυνση πατάει ένα ζώο και φεύγει σα να μην συμβαίνει τίποτα, τι θα γινόταν αν αντί για την γάτα ήταν ένα παιδί; Το περιστατικό έγινε σήμερα γύρω στη 1 το μεσημέρι.

17 σχόλια

  • Μπράβο σας..μπράβο σας που δεν το προσπεράσετε..μπράβο σας που ενεργήσατε.. πρέπει να μάθουμε σαν άνθρωποι να είμαστε πάνω απολα άνθρωποι και να νοιαζόμαστε..
    Μακάρι να ενεργήσει ανάλογος και η αστυνομία.. αν όχι να ξέρετε είναι υποχρεωμενοι…

  • Ο εκφυλισμός της ζωολατρείας η καταγγελία του αναγνώστη, δηλαδή τόσο καιρό βλέπει την παράνομη και επικίνδυνη συμπεριφορά του οδηγού, αλλά πήρε τηλ όταν πάτησε την γάτα….συνέλθετε εσείς οι ζωολάτρες…συνέλθετε!

  • Ο καταγγέλων καλά κάνει και το αναφέρει. Στην θέση της γάτας θα μπορούσε να ήταν ένα παιδι. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; Μυαλό θέλει;

  • Ντροπή και μόνο ντροπή στους σχολιαστές που προσπαθούν με γελοία επιχειρήματα να δικαιολογήσουν τον ανεύθυνο οδηγό και να κατακρίνουν τον καταγγέλοντα!!!!

  • Μένω εκεί. Συμφωνώ απόλυτα γύρισα από την εργασία μου και είδα το γατάκι ! Ο συγκεκριμένος κύριος με το εν λόγο αμάξι μου ήρθε συο μυαλό πρώτος ! Εντωμεταξύ η γάτα ή μάλλον γάτες γιατί όλο γεννάνε ειναι άσωτες ! Δεν είδα το περιστατικό , ένα όμως έχω να πω πάει από όλους τους μονόδρομους συνέχεια ! Όχι μόνο ευθεία στον μονόδρομο , στρίβει και στα στενά που ειναι μονόδρομοι και τρέχει σαν τρελός !!! Το κάνει συνέχεια ! Ο εν λόγο κύριος όντως θα μπορούσε αντί για γατάκι να χτυπήσει παιδάκι ….

  • Πρέπει να τοποθετήσουμε στα αυτοκίνητα ραντάρ να ανιχνεύουν γάτες πριν μπούμε σε ένα δρόμο με το αυτοκίνητο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.