kozan.gr: Νεκρός 37χρονος από ηλεκτροπληξία σε φωτοβολταϊκό πάρκο έξω από τα Πετρανά Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

13 Δεκεμβρίου 2021
14:39
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr τραγικό θάνατο βρήκε, λίγο πριν τη μία, ένας 37χρονος, σε φωτοβολταϊκό πάρκο, έξω από τα  Πετρανά Κοζάνης (απέναντι από τον κόμβο του ΟΑΕΔ), όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες “χτυπήθηκε” από ηλεκτρικό ρεύμα. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και αστυνομία. Περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες αυτού του τραγικού συμβάντος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Ωστόσο ο άτυχος νέος φέρεται να μετέβη στο σημείο μαζί με υπάλληλο τράπεζας προκειμένου να γίνει λήψη κάποιων φωτογραφιών της εγκατάστασης.  Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.