kozan.gr: Τι απάντησε ο νέος καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Γιώτης Βασιλειάδης σε σχέση με την επιστολή της θεατρολόγου Μαρίας Βαρδάκα για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στην επιλογή του κι ότι εκκρεμεί κι η έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού (Βίντεο)

14 Δεκεμβρίου 2021
06:09

 

Δείτε τι απάντησε, στο δελτίο ειδήσεων του FLASH,  ο νέος καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Γιώτης Βασιλειάδης σε σχέση με την επιστολή της θεατρολόγου Μαρίας Βαρδάκα για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στην επιλογή του κι ότι εκκρεμεί κι η έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού.

 

8 σχόλια

  • Γιώτη συνέχισε έτσι μπορείς. Είσαι άξιος άνθρωπος και πολύ ταλαντούχος. Μετά από εδώ σου ανοίγει μια λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό. Είσαι η βιτρίνα του δήμου μας στα πολιτιστικά. Θα στο ξαναπώ. Είσαι η βιτρίνα αυτού του συγκεκριμένου δήμου στα πολιτιστικά, δηλαδή καταλαβαίνεις τι λέμε; Η βιτρίνα Γιώτη. Με το συγκεκριμένο ΔΣ μπορείς να αναλάβεις παντού ακόμα και στο βασιλικό θέατρο του Λονδίνου

  • Δεν τον ξέρω τον κύριο ούτε την Βαρδάκα που έγραψε μια μακροσκελή επιστολή αγανάκτησης αλλά είμαι κάθετα κατά συνταξιούχοι να αναλαμβάνουν θέσεις , πρέπει να δίνονται τόπο στους νέους και οι συνταξιούχοι στο σπίτι τους , κάποτε πρέπει να μαθαίνουν να αποχωρουν !!!Θα ήθελαν να τους το κάνουν αυτό στα παιδιά τους ?

    • Συμφωνω απολυτα.Δηλ.τοσα χρονια οτι ειχε να προσφερει,εστω και εμπειρικα,το προσφερε.Τωρα του ηρθε η επιφοιτηση και θα προσφερει κατι παραπανω;Δωστε επιτελους τοπο στους νεους με πτυχια και μεταπτυχιακα,γιαυτο σπουδασαν κι οχι να εχουν κορνιζες,που ο συγκεκριμενος δεν μας λεει,το κραταει μυστικο,αν εχει σπουδασει που και τι;

  • Μα γιατί βρε παιδιά τον κατακρίνεται τον άνθρωπο? μια χαρά είχε σκηνοθετήσει την εκπομπή με τον Σρόιτερ για επικίνδυνα επαγγέλματα !! Έλεγε ότι βάζει δυναμίτες ο ίδιος και φορούσε ατσαλάκωτη στολή και κράνος του κουτιού !! Πρέπει να του το αναγνωρίσουμε γιατί όχι ?? Ήταν και στην επιτροπή επιλογή προσωπικού στη ΔΕΗ λίγο το έχετε αυτό να μπορείς να αποκλείεις ή να επιλέγεις συμβασιούχους σύμφωνα με πολιτικά οι συγγενικά κριτήρια ? Κοζανιστάν !!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.