Ευχαριστήριο του Μαμάτσειου προς τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 2ου 6/θέσιου Δημοτικού σχολείου Κρόκου

14 Δεκεμβρίου 2021
09:49

 

Eκ μέρους όλου του προσωπικού του Γ.Ν Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» θέλω να ευχαριστήσω για την ευγενική χειρονομία των μαθητών και των δασκάλων σας, που εν΄ όψει των εορταστικών ημερών που αναμένουμε, στρέφουν τη σκέψη τους τόσο στους πάσχοντες συνανθρώπους τους όσο και σ΄ αυτούς που αγωνίζονται για την επαναφορά τους από τα κρεβάτια του πόνου του νοσοκομείου μας στο γνώριμο και υγιές περιβάλλον του σπιτιού τους.

Οι ζωγραφιές των μαθητών σας ήδη κατανέμονται στους διάφορους χώρους του νοσοκομείου μας, για να τους κοσμήσουν με τη χαρά και την αθωότητα που εκπέμπουν.

O Διοικητής

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.