Το ΕΚΝΚ για το θανατηφόρο δυστύχημα στα Πετρανά

14 Δεκεμβρίου 2021
13:56

 

Θλίψη και πόνο δημιουργεί η απώλεια ενός ακόμα συνανθρώπους μας, ενός ακόμα συναδέλφου.

Ο άδικος θάνατος του 37χρονου άνδρα που υπέστη ηλεκτροπληξία σε Φωτοβολταϊκό Σταθμό στα Πετρανά, έρχεται με θλιβερό τρόπο να θυμίσει την ανάγκη για τήρηση όλων των μέτρων, όλων των κανονισμών και προδιαγραφών.

Είναι ευθύνη των αρμόδιων αρχών να αυστηροποιήσουν τους ελέγχους ώστε η λίστα με τα εργατικά δυστυχήματα επιτέλους να κλείσει.

Είναι αδιανόητο να χάνονται ανθρώπινες ζωές εν ώρα εργασίας.

Το ΕΚΝΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συγγενείς του αδικοχαμένου άνδρα και περιμένουμε η έρευνα των αρχών να φωτίσει τις πτυχές του τραγικού δυστυχήματος και να αποδώσει τις όποιες ευθύνες.

Γραφείο Τύπου

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.