kozan.gr: Tι λέει ο Δήμαρχος Κοζάνης για το νέο καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Γιώτη Βασιλειάδη και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από την επιλογή αυτή (Βίντεο)

14 Δεκεμβρίου 2021
19:06

 

Tι λέει ο Δήμαρχος Κοζάνης για το νέο καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Γιώτη Βασιλειάφη και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από την επιλογή αυτή.

22 σχόλια

  • Πολύ σωστά τα λές δήμαρχε….

    Εδω καναμε τοσα και τόσα εκει θα κολλησουμε τωρα αν ειναι νόμιμο και ηθικό?

    Υ.Γ. δωστε τον και μια αδεια Φ/Β να δέσει το γλυκό!!

    • Δεν υπάρχει δήμαρχος
      Οι αποφάσεις λαμβάνονται στην οδό Φιλίππου. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι οι 41 δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποί μας δεν διαφωνούν με όσα συμβαίνουν!

  • Η φάτσα του Λάζου είναι ξινισμένη μέχρι τον ουρανό όταν τον ρωτάει ο δημοσιογράφος. Τόσο πολύ φαίνεται να εκτιμά το ΔΗΠΕΘΕ.
    Εγινε η πανδημία τόσο καιρό καραμέλα για να καλύψει την ανυπαρξία του. Ουτε Λασσάνεια, ούτε εκδηλώσεις ούτε τίποτα. Οι άλλοι Δήμοι ωστόσο μια χαρά έχουν προσαρμοστεί στην κατάσταση, δεν καταλαβαίνω γιατί παίζει συνέχεια την ίδια κασέτα.
    Το “νέο ξεκίνημα” είναι απλά ότι πιο οξύμωρο αφού πρόκειται απλά για “ξεκίνημα”.

  • Ωραία τοποθέτηση δημάρχου. Το ότι δεν έχει τα προσόντα και επιλέχθηκε αναξιοκρατικά δεν τον πειράζει. Είναι γνωστός λέει στην περιοχή. Ενώ οι άλλοι που είναι επαγγελματίες και γνωστοί πανελλήνια δεν του κάνουν. Ασχολείσου με τα φωτοβολταικά και άσε την τεχνη στην ησυχία της

  • Τη δικιά σου οπτική για τα καλλιτεχνικά πράγματα και τον πολιτισμό την είδαμε Λάζαρε. Είναι μια οπτική ανύπαρκτη. Καιρός να δοκιμάσουμε κάποιον άλλο στη θέση σου!

  • Τι θα πει να δοκιμάσουμε και τη δική του οπτική; Τι είναι το ΔΗΠΕΘΕ; Δοκιμαστήριο; Υποτίθεται θέλουμε έναν έμπειρο διαχειριστή, όχι μαθητευόμενους μάγους για να μάθουν στου κασίδη το κεφάλι! Ειδικά τέτοιες δύσκολες εποχές δε γίνεται να αφήνουμε στη τύχη τα πράγματα και να λειτουργούμε με ανευθυνότητα!

    • Το θέμα είναι αν σε σχέση με τους άλλους υποψηφίους διαθέτει παραπάνω προσόντα ή ακόμη και τα τυπικά για τη θέση. Ούτε παραπάνω διαθέτει, ούτε τα τυπικά. Δεν μιλάμε για θέση σε ιδιωτικό τομέα. Είναι δημόσια θέση με διαγωνισμό πανελλήνιο και όχι Κοζανίτικο. Αν θέλει να τον πάρει στις επιχειρήσεις του ας τον πάρει για ξεναγό στα φωτοβολταΪκά, αφού έχει και εμπειρία ξεναγού στη ΔΕΗ όπως λέει το βιογραφικό του

  • Έλεος! πια με την Βασιλειάδη τον θεοποίησατε σαν νέο Μεσαία που έρχεται να μας σώσει από τους προηγούμενους κακούς δαίμονες.

  • Ποια προσόντα δεν έχει ο κύριος Βασιλειάδης έχετε διαβάσει το βιογραφικό του που είναι τεράστιο που έχει σκηνοθετήσει δεκάδες έργα σε δεκάδες φορείς και συλλόγους είναι μέλος της επαγγελματίες της εταιρείας σκηνοθετών είναι μέλος του συλλόγου ηθοποιών Ελλάδος δεν έχετε δει έργα του δεν τον έχετε δει πάρουν τα τελευταία 40 χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής ποιος δεν τον ξέρει? αλλά οι κακίες σας δεν έχει όρια

    • όταν μια προκυρηξη ξεκινα με 5ετη επαγγελματική εμπειρια οποιοσδήποτε δεν την διαθέτει αποκλείεται απο την θέση ακόμη κ με 40ετη παρουσία στα δρώμενα διότι εφοσον ειναι υπαλληλος ΔΕΗ η πολυετής εμπειρια του θεωρείται ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

  • Αρκεί να κάνετε αντιπολίτευση στο δήμαρχο αυτή είναι η δουλειά σας σε κάθε του εμφάνιση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε οποιαδήποτε εκδήλωση έχετε έτοιμες τις κακίες ακόμα και όταν αφορά θέματα που δεν γνωρίζετε

  • Ας το δηπεθε δήμαρχε και κοίτα να δεις με τις πολικές θερμοκρασίες που έρχονται και τ ανοιχτά παράθυρα στα σχολεία εν μέσω πανδημίας τι θα κάνεις. Λύσε και κανένα πρόβλημα της καθημερινότητας . Βρε πάρτε του ένα ρημάδι σημειωματαριο, τόσοι συνεργάτες ένας δε σκέφτηκε, για να γράφει ποιες είναι οι προτεραιότητες ενός σωστού δημάρχου.

  • Στο βιογραφικό του Βασιλειάδη εγραφε ας ότι ήταν πολύ καλός στις ξεναγήσεις στη ΔΕΗ. Αυτήν την οπτική εννοεί ο δήμαρχος; Ότι θα καταντήσει το ΔΗΠΕΘΕ μουσείο και θα τους ξεναγεί; Διότι τα προσόντα της προκήρυξης δεν τα έχει.

  • Αγαπητέ κ. Δήμαρχε, όπως είπατε στην περιφέρεια Κοζάνης ο αριθμός των κρουσμάτων της πανδημίας είναι σταθερά υπερδιπλάσιος από ό,τι αναλογεί στον πληθυσμό της ως προς το μ.ο. της χώρας. Μήπως έπρεπε να υπάρξουν και κάποιες παραιτήσεις; Γιατί δεν υπάρχει ανάλογη ευθιξία ή είναι είδος άγνωστο και αντιστρόφως ανάλογο με τον αριθμό των κρουσμάτων; Γίνετε πιο συγκεκριμένος για ύπαρξη τυχόν ευθυνών!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.