Νεότερες εξελίξεις για το Ζευγαρολίβαδο Δρεπάνου – Νέα επιστολή αγροτών και κάτοικοι του Δρεπάνου: “Το επενδυτικό σχέδιο μπορεί να γίνει αποδεκτό εφόσον παρουσιαστεί επίσημα και εφόσον συμφωνηθεί ο χώρος ( σε κάθε περίπτωση ΟΧΙ στη θέση Ζευγαρολίβαδο)”

15 Δεκεμβρίου 2021
04:25

 

Στον απόηχο της υποδοχής Μαλούτα στο Δρέπανο, την κάλπικη ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου εκ μέρους του δημάρχου και την απάντηση με αλήθειες απ’ την πλευρά της ομάδας των αγροτών υπήρξε σημαντική κινητικότητα από το Δρέπανο.

  1. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των αγροτών και αποφασίσαμε κοινή πορεία και δράση μέχρι την τελική δίκαιη λύση.

  2. Συνήλθε το τοπικό συμβούλιο Δρεπάνου και αποφάσισε ρητά και κατηγορηματικά πως αποδέχεται το ενδιαφέρον για την επένδυση στο Δρέπανο αλλά δεν αποδέχεται τον χώρο εγκατάστασής του.

Συμπληρωματικά διαθέτει την θέληση να αναφέρει συγκεκριμένους χώρους στα διοικητικά όρια της πρώην κοινότητας για φιλοξενία της φημολογούμενης επένδυσης στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, οπότε ας αποφασίσει να τα εντάξει σε ημερήσια διάταξη.

Με την παραπάνω απόφαση η Ομάδα Αγροτών συμφωνεί απόλυτα. Με την συμφωνία μας απαντάμε πρακτικά στους διάφορους ψευδολόγους ανθρώπους με χαμηλή κοινωνική αποδοχή, ανθρώπους με αρνητική γνώμη για την κοινωνία του Δρεπάνου που ο δημόσιος λόγος τους εμπίπτει σαφώς και στο κοινό ποινικό δίκαιο αλλά και στο νόμο περί τύπου και μάλιστα σε συνθήκες αυτόφωρης διαδικασίας…

Ήδη παρακολουθώντας την συνέχεια του δημόσιου λόγου τους, αυξάνουν γεωμετρικά τους καλλιεργητές στο Ζευγαρολίβαδο (από 5-6 στους 15!!!).

Επιπλέον, τα συνολικά στρέμματα καλλιεργήσιμης γης (γιατί ακούστηκαν και ψευδείς ισχυρισμοί για λιμνάζοντα νερά) που διεκδικούν μετά μανίας οι ΄΄επενδυτές΄΄ ανέρχονται συνολικά στα 450. Με την δημιουργία του υδροπονικού θερμοκηπίου η απέναντι πλευρά διατείνεται πως θα χρησιμοποιηθούν τα 200 στρέμματα δηλαδή έτσι απαξιώνονται ακόμη περισσότερο άλλα 250. Το επενδυτικό σχέδιο μπορεί να γίνει αποδεκτό εφόσον παρουσιαστεί επίσημα και εφόσον συμφωνηθεί ο χώρος ( σε κάθε περίπτωση ΟΧΙ στη θέση Ζευγαρολίβαδο).

Οι μπροστινοί των επίδοξων επενδυτών θα έχουν απέναντι τους αγρότες με πλήρη γνώση για την εύρεση εργασίας ανά στρέμμα υδροπονικού θερμοκηπίου, ήδη το γνωρίζουμε με ισχυρή τεκμηρίωση μέσα από το ίδιο το Υπουργείο Γεωργίας!!! και την ειδική αρμόδια διεύθυνση.

Τα υπερβολικά νούμερα που αναγράφονται ένθεν κακείθεν βρίσκονται μακριά από την πραγματικότητα…

Αργά αυτό θα αποδειχθεί εκεί και τότε…

Το δίκαιο είναι μαζί μας…

Οι αγρότες και κάτοικοι του Δρεπάνου

16 σχόλια

  • Κ πολύ καλά κάνετε κ μπράβο σας έλεος δλδ μια αγροτιά έχει μείνει όρθια κ αυτήν θέλουν να την καταστρέψουν. Κ στην τελική από τα προϊόντα τους τρεφόμαστε,αν σβήσουν κ αυτοί θα έχουμε εξαγωγές ότι χειρότερο ντροπή τους . Έτσι έσβησαν κ την ελληνική βιομηχανία ζάχαρης,λίγο ντροπή να θέλουν να καταστρέψουν τα γόνιμα χωράφια.

  • ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ?ΟΧΙ..ΚΕΙΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ..ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΛΟΥΤΑ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕΣ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΑΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥς..ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..

    • Καλώς τα εντεταλμένα παπαγαλάκια! Νωρίς, νωρίς πιάσατε δουλειά βλέπω! Και πάντα οι ίδιοι! Λοιπόν:
      1. Τα στρέμματα ανέρχονται σε 450, πρόκειται για γη υψηλής καλλιέργειας και παραγωγικότητας. Ο κάθε γεωργός έχει το δικαίωμα να μισθωνει 10,4στρ.
      2. Ας γίνει το θερμοκήπιο λίγο πιο πέρα
      3. Κάνε λίγο κράτει στις μασελες σου με τους “βολεμενους”.
      Υ.Γ. για κάθε καταφωρο ψέμα που θα γράφεται, εδώ θα είμαι για να απαντάω!!!

    • Ποια δημοπρασία; Πάνε να εξαργυρώσουν χωράφια δημοτικά σαν είναι προσωπικό τους τσιφλίκι που το κληρονόμησαν από τον μπάρμπα τους και να τον ξεπουλήσουν σε υδροπονία που δεν απαιτεί καν “τέτοια χώματα” η επένδυση αυτή εις βάρος των αγροτών.

    • Γιατί έχουν σταματήσει όλες οι διαδικασίες της δημοπράτησης κ από ότι φαίνεται όταν θα ξανα ξεκινήσουν όλοι οι νόμοι-κανόνες θα βολεύουν μόνο τους Ντέρεκ επενδυτές.

  • ΑΣΦΑΛΩς ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΙΣ ΒΟΛΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕς.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΕΜΕΙς ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΟΛΕΒΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ..ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ.ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Ε/?>

    • Τόση καταπίεση ένιωθες και ηρθε τώρα ο Μαλουτας, ο σουρδος, που αουτο σε ανεβάζει, αουτο σε κατεβάζει, να σε νοιαστει, παρέα με τον Θεόφιλο- Νικηταρά-αγροτοφαγο και πρόσφατα και Μακρυγιάννης να σε απελευθερώσουν από την καταπίεση των αγροτών. Αν είσαι καταπιεσμένος αυτό οφείλεται στην ζηλοφθονία που σε.διακατεχει.

    • Μπορείς να μου παραθέσεις ένα επιχείρημα γιατί να γίνει στο Ζευγαρολιβαδο το θερμοκήπιο και όχι κάπου αλλού; Έτσι κι αλλιώς άγρια χώματα απαιτεί αυτή η διαδικασία. Γιατί να σπαταληθουν εύφορη γη που καλλιεργείται χροτ τώρα. Αφού το έργο αυτό μπορεί να γίνει και αλλού, που είναι και πιο κατάλληλο το σημείο αυτό. Επίσης, για το θερμοκήπιο θα χρησιμοποιηθούν 200 στρέμματα. Τα υπόλοιπα 240 γιατί να πάνε χαράμι; Καταλαβαίνετε πόσο λάθος είστε;

      • Ασε θα απαντήσω εγώ…..

        Για αρχή

        1 Μαλουτα προχώρα

        2 είστε βολεμένοι

        3 δεν έχω επιχείρημα

        4 Μαλουτα προχώρα

        5 Μαλουτα προχώρα

        Και 6 και σημαντικότερο και βασικό το βασικότερο Μαλουτα προχώρα….

        (Εεε δηλαδή ρε φιλε είσαι ο μόνος που απο την πρώτη μέρα γράφεις τα ίδια και τα ίδια εσυ και ο Θεόφιλος)

        • Και θα συνεχίσω. Επαναδιατύπωση: το θερμοκήπιο αυτό απαιτεί ξερά χώματα και 200στρ. έδαφος. Με ποια λογική να πάμε σε εύφορη γη που καταλαμβάνει έκταση 450στρ.;;;;

  • να σου πω δεκα λογουε που πρεπει να γινει σε αυτα τα 450 στρεμματα..αλλα και μονον ενασ φτανει..μονον ενας.το γεγονοσ πωσ εσεισ 5 με 10 οι ιδιοι και οι ιδιοι εχετε ξεσηκωθει και δεν θελετε να γινει ,αυτο και μονον φτανει να σιγουρετυουμε ολοι οι υπολοιποι πωσ ετσι πρεπει να γινει οπωσ λεει ο δημαρχος.αυτο αρκει..ειδικα εσεισ οι 5 με 10..σας ξερουμε ολοι..θα δουμε λοιπον..

    • Ως 45 πάντα υπογράφουμε και εσείς εξακολουθείτε να κάνετε λάθος στον αριθμό! Και γράψτε και τους υπόλοιπους 9. Βαριεστε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.