kozan.gr: Ώρα 09:30 π.μ.: Γεμάτη χιόνι και παγωμένη η παλαιά Ε.Ο. Κοζάνης – Βέροιας μέσω Καστανιάς, στο κομμάτι από Παναγία Σουμελά μέχρι Ζωοδόχο Πηγή – Η αγανάκτηση ενός οδηγού για το γεγονός ότι “έκλεισε” για κάποιο χρονικό διάστημα η Εγνατία – προκειμένου να περάσει εξοπλισμός ανεμογεννητριών – και κανείς δε φρόντισε να καθαρίσει το παλιό δρόμο για όσους θα μετακινούνταν από ‘ κει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (Βίντεο)

15 Δεκεμβρίου 2021
09:46

 

Γεμάτη χιόνι και παγωμένη η παλαιά Ε.Ο. Κοζάνης – Βέροιας μέσω Καστανιάς, στο κομμάτι από Παναγία Σουμελά μέχρι Ζωοδόχο Πηγή. Η αγανάκτηση ενός οδηγού για το γεγονός ότι “έκλεισε” για κάποιο χρονικό διάστημα η Εγνατία – προκειμένου να περάσει εξοπλισμός ανεμογεννητριών – και κανείς δε φρόντισε να καθαρίσει το παλιό δρόμο για όσους θα μετακινούνταν από ‘ κει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα .

9 σχόλια

  • Δε φτάνει που φροντίζει ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης να έχουμε χιόνια στην καστανιά για να περνάμε καλά κάνοντας μπάντες στα χιόνια, παραπονιόμαστε κιόλας !
    Απαπαπα… λίγη ντροπή επιτέλους ! Έχουμε περιφερειάρχη που μας σκέφτεται !

  • Θέλουν τουλάχιστον μια εβδομάδα περιθώριο για να σκεφτούν και αποφασίσουν τα αυτονόητα στα ζεστά γραφεία της περιφέρειας.

  • Ο περιφερειάρχης τώρα καθαρίζει το μπαλκόνι του από τα χώματα του μπαξέ και τις ακαθαρσίες (κοινώς κακάκια) από το κατσικάκι του. καλές γιορτές

  • Αν δεν γνωρίζεις μη σχολιάζεις. Ο δρόμος είναι χάλια από Παναγία Σουμελά μέχρι Ζωοδόχο πηγή. Τα όρια των περιφερειών είναι ο σταθμός της αποχιονισης ενημερωτικά για να γνωρίζεις..

    • Αφήστε κύριε αυλικέ . Έχουμε πάει και είδαμε . Σταματήστε τα ψέμματα πως καθάρισε ο δρόμος που μας αναλογεί . Τα πολιτικά ψέμματα σας δεν έχουν τέλος!
      Τα πάντα καταρρέουν στην περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας και εσείς περιορίζεστε προσπαθώντας να αποδείξετε πως αξίζετε τη θέση που σας έδωσε ο Κασαπίδης. Λίγη πολιτική τσιπα δε βλάπτει! Αν τολμάτε παρτε το αμάξι σας και πηγαίντε να δείτε.
      Κρίμα στα όνειρα μας που τα γκρεμίσατε.
      Ξανά ποτέ Κασαπίδη!

  • Το δικό τους ζόρι, για λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν, είναι πως θα κάνουν τον έλεγχο της γέφυρας Σερβίων η Εγνατία. Όλα τα άλλα είναι μικρότερης σημασίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.