kozan.gr: Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Ιορδάνης Ρωμιόπουλος δεν θα συνεχίσει ως υπεύθυνος του ΕΟΔΥ στην Δ. Μακεδονία

15 Δεκεμβρίου 2021
11:50

 

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Ιορδάνης Ρωμιόπουλος δεν θα συνεχίσει ως υπεύθυνος του ΕΟΔΥ στην Δ. Μακεδονία. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αυτές τις ημέρες λαμβάνει το υπόλοιπο της κανονικής του αδείας μέχρι το τέλος της σύμβασής του με τον ΕΟΔΥ στις 31 Δεκεμβρίου. Όπως έχει ενημερώσει φίλους και συνεργάτες, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, έχοντας συμπληρώσει περίπου δύο χρόνια στο πόστο ευθύνης που του ανατέθηκε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα συνεχίσει. Μένει να δούμε αν η απόφασή του είναι οριστική ή θα μεταπεισθεί έστω και την τελευταία στιγμή.

kozan.gr

26 σχόλια

        • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΑΣΧΕΤΟΣ.ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΤΥΡΑ:Ο πασας Κιτσιους,γελαδαρς κι χουραφιαις γιγκει γιστρος κι λιμουξιουλογους.Παρε και ενα: Ντου αρα λυκους.

        • Εγώ λυπάμαι για σένα που λες ότι να’ναι,μήπως φοβάσαι να πεις το όνομα σου,ρίχνεις ευθύνες στον γιατρό ενώ δεν ξέρεις τι έκανε εκεί,γι’αυτό σου λέω ελα από το ιατρείο να στα πω κατ’ ιδίαν να καταλάβεις γιατί τα έχεις μπέρδεμενα

    • ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.ΚΙ ΕΝ ΠΑΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ, ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΜΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΣΑΓΟΝΙ, Η ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΠ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

    • Ο καλύτερος γιατρός του κόσμο…. Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι δεν έκανε καλά την δουλειά του… δεν έχω δει μεγαλύτερη αυτοθυσία ανθρώπου για τον ασθενή!!! Ξέχασε τ είναι οικογένεια ξέχασε τ είναι προσωπικός χρόνος… να δω τώρα τι γιατρό θα έχει η θέση αυτή..

  • Εξαίρετος επιστήμονας και άνθρωπος σήκωσε στην πλάτη του τα κρούσματα τοτ κορονοιου από την αρχή της επιδημίας

    • Τι εννοείτε ; Τι σήκωσε ; Εκ του αποτελέσματος κρίνονται ολοι . Καμία πίεση στα κεντρικά , λίγες θέσης , πολύ πίεση στο εδώ προσωπικό , παρατεταμένο lockdown πολλά κρούσματα . Λυπάμαι αλλά δεν κάνατε. Επόμενος…..

      • Σου απάντησε ο προηγούμενος πιο πάνω , το αν δεν επέρναν μέτρα οι πολίτες των περιχώρων του νομού δεν φταίει ο γιατρός , έκανε ότι μπορούσε όσο αφορά την πόλη της Κοζάνης υπάρχει άψογη τήρηση των μέτρων

      • Το λιγότερο που μπορώ να σε χαρακτηρίσω (σου αξίζουν πολύ χειρότεροι χαρακτηρισμοί αλλά δεν το επιτρέπει η ηθική μου), είναι ότι είσαι πολύ άδικος!
        Πολύ λίγοι γνωρίζουν τον αγώνα που έδωσε αυτός ο εξαιρετικός Επιστήμων και ΑΝΘΡΩΠΟΣ για την πανδημία!
        Αν επαληθευτεί το ρεπορτάζ, φεύγει από το πεδίο της μάχης ένα σημαντικό όπλο!
        Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις γιατρέ!
        Ο Θεός να δίνει σ’ εσένα και την οικογένεια σου δύναμη και υγεία!!!

  • Πόσο άσχετος είσαι, από που και ως που ένας λοιμωξιολογος ευθύνεται για όλα αυτά,αυτά είναι δουλειά πολιτικής διαχείρισης και πολιτικής προστασίας.Μονο να πεταξεις κομπλεξ και κακια,αν δεν ξέρει τι ρόλο είχε μη μιλάς…Βοηθησε πολλούς ανθρώπους που νοσησαν,να τον έχει ο Θεός καλα!Σας ευχαριστώ γιατρέ για όλα.

  • Εξαιρετος γιατρος και ανθρωπος! Εχει προσφερει παρα πολλα την περιοδο των lockdown χωρις να τα γνωριζει ο απλος Original Πολιτης! Ουτε και θα επρεπε να τα γνωριζει! Ποσο πιεσε τα κεντρικα; Αστο! Το τι απαντησεις πηρε…δεν θες να ξερεις! Δυστυχως το συστημα σε απωθει οσο καλος και αν εισαι και θες να προσφερεις!

  • Κρίμα . Από προσωπική εμπειρία…πρόθυμος πάντα να δώσει λύση εάν περνούσε από το χέρι του….το λιγότερο να συμβουλέψει και να καθοδηγήσει.Πολυτιμος.Καλη ξεκουραση

  • Σπουδαίος και ως άνθρωπος και ως γιατρός. Όσοι είναι δίπλα του γνωρίζουν τι αξίζει και τον χαρακτήρα του. Έκανε φοβερή δουλειά στον ΕΟΔΥ. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

  • Α ρε κακομοίρηδες που σχολιάζεται χωρίς να ξέρετε το ποιόν του συγκεκριμένου γιατρού και σαν άτομο και σαν επαγγελματία. Αλλά μια ζωή τέτοιοι κομπλεξικοί είμασταν σαν λαός. Μνημόνια μέχρι να σκουριάσει ο ρόμποκοπ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.