Γρεβενά: «Την σκότωσα γιατί έκαψε το φαγητό», φέρεται να είπε, σύμφωνα με το grtimes.gr, o φερόμενος ως μητροκτόνος που είχε πνίξει και τη γιαγιά του

16 Δεκεμβρίου 2021
12:37
Κανένα σχόλιο

Σοκάρουν οι νεότερες πληροφορίες για το έγκλημα που διαπράχθηκε στο Κοσμάτι Γρεβενών με θύμα μία 83χρονη. Ο 59χρονος γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης, την οποία κατηγορείται ότι στραγγάλισε, είχε σκοτώσει το 1993 και τη γιαγιά του, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Για εκείνο το έγκλημα είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί. Αποφυλακίστηκε όμως, άγνωστο μέχρι στιγμής πότε, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτό νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικές δομές.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 83χρονης κάνουν λόγο για “ασφυκτικό θάνατο από συμπίεση λαιμού”. Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε το χρόνο τέλεσης του εγκλήματος γύρω στο μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο 59χρονος φέρεται να απευθύνθηκε σε Γραφείο Τελετών για να δρομολογήσει την κηδεία της άτυχης ηλικιωμένης αναφέροντας μάλιστα ότι επρόκειτο περί αιφνίδιου θανάτου.

Οι κινήσεις του όμως κίνησαν υποψίες και τελικά παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή που αποκάλυψε το έγκλημα. Ακολούθησαν αστυνομικές αναζητήσεις που οδήγησαν στην προσαγωγή και τη σύλληψή του. Εξεταζόμενος από αστυνομικούς της Ασφάλειας Γρεβενών ο 59χρονος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα.

Σύμφωνα μάλιστα με το grtimes.gr, φέρεται να είπε ότι σκότωσε τη μητέρα του, επειδή έκαψε το φαγητό. Λίγο πριν τις 12.00 οδηγήθηκε στην εισαγγελέα πρωτοδικών Γρεβενών για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

 

Το διαβάσαμε στο newsit.gr

 

To δημοσίευμα του grtimes.gr

 

Σόκαρε με τα όσα ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 59χρονος καθ’ ομολογία μητροκτόνος στο Κοσμάτι Γρεβενών.

0 59χρονος σκότωσε την 83χρονη μητέρα του, στραγγαλίζοντάς την, ενώ παλαιότερα και συγκεκριμένα το 1993, είχε δολοφονήσει και τη γιαγιά του στο ίδιο χωριό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο 59χρονος φέρεται να ομολόγησε στους Αστυνομικούς, πως οδηγήθηκε στο αποτρόπαιο έγκλημα γιατί η μητέρα του … έκαψε το φαγητό.

Από την πρώτη στιγμή, ο μητροκτόνος είχε προκαλέσει υποψίες.

Εμφανίστηκε σε Γραφείο Τελετών της περιοχής αρκετές ώρες μετά το φόνο και μάλιστα ζητούσε γρήγορα να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες, προκειμένου να γίνει η ταφή, ώστε να μην προκαλέσει υποψίες, αλλά και να μην προκύψουν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του.

Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ., παραγγέλθηκε όμως νεκροψία – νεκροτομή και η σορός της 83χρονης μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατος ήταν ασφυκτικός και προήλθε από συμπίεση λαιμού.

Κατόπιν ενημέρωσης του εισαγγελέα, άντρες της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη του 59χρονου, ο οποίος και φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να προχώρησε αφήνοντάς τους άφωνους ότι τη σκότωσε επειδή εκείνη έκαψε το φαγητό τους.

Ο καθ’ ομολογία μητροκτόνος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, καθώς σκότωσε το 1993 τη γιαγιά του, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει κάποια ψυχολογικά προβλήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης στις φυλακές Λάρισας, από τις οποίες μέχρι και αυτή την ώρα παραμένει άγνωστο το πότε αποφυλακίστηκε και κάτω από ποιες συνθήκες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.