Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας: Απογραφή στρατεύσιμων  που γεννήθηκαν το 2004

16 Δεκεμβρίου 2021
13:37
Κανένα σχόλιο

 

Ανακοινώνεται  ότι από 2 Ιανουαρίου 2022 μέχρι και 31 Μαρτίου 2022 καλούνται όλοι οι άρρενες στρατεύσιμοι, που γεννήθηκαν το έτος 2004 (κλάση 2025), προκειμένου να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής.

Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Νομικού Σώματος http://www.stratologia.gr με κωδικούς taxisnet, είτε σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία σε εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα-Παρασκευή από 08:00-14:00)  είτε σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), είτε σε αρμόδια Προξενική Αρχή για όσους διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό, σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα πρόληψης της διασποράς του κορονοϊού Covid-19.

Οι στρατεύσιμοι θα πρέπει κατά την κατάθεση του Δελτίου Απογραφής  να γνωρίζουν τα μητρώα αρρένων  στα οποία είναι γραμμένοι και να υποβάλλουν απαραίτητα τα παρακάτω δικαιολογητικά (πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα):

  • Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ελληνικού Διαβατηρίου.
  • Βεβαίωση Απόδοσης Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) η οποία εκδίδεται από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.
  • Βεβαίωση ΑΜΚΑ η οποία εκδίδεται από το δικτυακό τόπο (www.amka.gr).
  • Γνωστοποίηση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (e-mail).

Όσοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας να υποβάλλουν  ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις στις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.

Αποδεικτικό κατάθεσης δεν θα εκδίδεται από τις Σ.Υ., τα ΚΕΠ ή τις προξενικές αρχές. Οι στρατεύσιμοι θα μπορούν να το εκτυπώνουν από την ιστοσελίδα του Νομικού Σώματος http://www.stratologia.gr

Σε περίπτωση μη υποβολής του παραπάνω Δελτίου Απογραφής, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το Νόμο περί Στρατολογίας των Ελλήνων πρόσθετες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Σχετικές οδηγίες για τη διαδικασία κατάθεσης Δελτίου Απογραφής είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Νομικού Σώματος http://www.stratologia.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.