kozan.gr: Κριτική από την αντιπολίτευση στην Περιφερειακή Αρχή με αφορμή τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2022 και την έγκριση της στοχοθεσίας: “Ούτε η ανεργία μειώθηκε, εξακολουθούμε να είμαστε τελευταίοι στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ, ούτε υποδομές ξεκίνησαν, ούτε πρόσβαση στην Ευρώπη έχουμε με την Περιφέρεια να ερημώνει”, ανέφερε η Γ. Ζεμπιλιάδου, “O προϋπολογισμός είναι υπηρεσιακός. Συνεχίζετε το έργο το δικό μας”, σημείωσε ο Η. Κάτανας (Βίντεο)

16 Δεκεμβρίου 2021
20:05

Κριτική από την αντιπολίτευση στην Περιφερειακή Αρχή με αφορμή τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2022 και την έγκριση της στοχοθεσίας: Ούτε η ανεργία μειώθηκε, εξακολουθούμε να είμαστε τελευταίοι στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ, ούτε υποδομές ξεκίνησαν, ούτε πρόσβαση στην Ευρώπη έχουμε με την Περιφέρεια να ερημώνει”, ανέφερε η Γ. Ζεμπιλιάδου. “O προϋπολογισμός είναι υπηρεσιακός. Συνεχίζετε το έργο το δικό μας”, σημείωσε ο Η. Κάτανας.

 

6 σχόλια

  • Και λίγα είπε η Ζεμπιλιάδου. Γιαυτο οι απαντήσεις τους ήταν άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε. Μενέλαο προς τι το υφάκι ;

  • Μειώθηκε βρε η ανεργία αφού όλοι φτιάξαμε κηπακους και μας ταιζουν αυγά οι κοτουλες έτσι δεν είναι κασαπιδη;
    Αχαχαχαχαχα φάτε σανό κερνάνε οι άριστοι ?????

  • ωιμέ τι πάθαμε !!!
    Η Ελπίδα έκανε διαπιστώσεις
    και τι μας είπε ?
    δεν έχουμε πρόσβαση στην Ευρώπη !!!

    Πριν από ένα χρόνο έλεγε ΔΕΝ θα γίνει ο Ε65 γιατί θα κατασκευαστεί
    η σήραγγα της κλεισούρας.

    Έτσι για να θυμόμαστε την αξία και αξιοπιστία των λεγομένων.

    • Γιατί έγινε; Και όταν το έλεγε δεν υπήρχε το Ταμείο Ανάκαμψης! Και απο το ΠΕΠ είχε δίκιο ότι δεν επρόκειτο να γίνει. Γιαυτο ηρέμησε και να ακούς προσεκτικά τι λέει η Ζεμπιλιάδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.