Κυκλοφόρησε το 3ο τεύχος του περιοδικού free press My Voio – Γνωρίστε το Βόιο και ζήστε από κοντά τα μοναδικά έθιμά του

17 Δεκεμβρίου 2021
07:53
Κανένα σχόλιο

 

Η γιορτινή πολυτελής έκδοση του περιοδικού ελεύθερης διανομής My Voio – Το Βόιο μου κυκλοφόρησε. Ένα τεύχος αφιερωμένο στα μοναδικά έθιμα των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, στη λαϊκή παράδοση, στην ντοπιολαλιά και στην γαστρονομία του Βοΐου.

Ακολουθήστε διαδρομές στους πανέμορφους οικισμούς του Βοΐου, διαβάστε ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες νοσταλγία και συγκίνηση, συνεντεύξεις και απόψεις που προβληματίζουν και κεντρίζουν τον ενδιαφέρον.

Γνωρίστε έθιμα που αναβιώνουν με θρησκευτική ευλάβεια, σεβασμό στην παράδοση, με αγάπη και μεράκι από τους κατοίκους, με την μουσική παράδοση να συνοδεύει κάθε εκδήλωση και τοπικές γεύσεις που δείχνουν τον ιδιαίτερο πλούτο της γης του Βοΐου.

Το My Voio ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του Βοΐου, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου χτυπά η καρδιά αυτού του τόπου.

Ξεφυλλίστε την έντυπη και περιηγηθείτε στην online έκδοση του My Voio και γνωρίστε το μαγευτικό Βόιο.

Γνωρίστε το Βόιο και ζήστε από κοντά τα μοναδικά έθιμά του.

Αναζητήστε το στα σημεία διανομής και μέσω συνδρομής. Πληροφορίες στον ιστότοπο www.myvoio.com.

Το MyVoio -Το Βόιο μου μου προχώρησε στην έκδοση δύο διαφορετικών ημερολογίων για το έτος 2022 με σκοπό να αναδείξει τον άνθρωπο του Βοΐου, μέσα στην καθημερινότητά του αλλά και τη θρησκευτική ευλάβεια και την μεταβυζαντινή τέχνη, όπως αποτυπώνεται στις εκκλησίες και τα μοναστήρια της περιοχής.

Τα συλλεκτικά ημερολόγια του My Voio για το έτος 2022 είναι στην διάθεση σας για αγορά η και μεταπώληση τόσο στην Ελλάδα, στην Ε.Ε αλλά και εκτός Ε.Ε

Τρόποι παραγγελίας :

Online https://myvoio.com/product-category/calendars/

Με μήνυμα στα social media.

Τηλεφωνικά στο 2465304930 & 6976696994.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο για την συνεργασία του αλλά και στον βραβευμένο φωτογράφο και συνεργάτη μας Κο Δημήτρη Βαβλιάρα.

Μέρος των εσόδων του ημερολογίων θα διατεθούν από το My Voio στην Ιερά Μητρόπολη για ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Καλές γιορτές!

Φωτογραφία εξωφύλλου : Δημήτρης Βαβλιάρας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.