Αναβάλλεται ο χορός του Ποντιακού Συλλόγου Ακρινής, που ήταν προγραμματισμένης για τις 24/12

17 Δεκεμβρίου 2021
12:45

Όπως γράφει ο Πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου: “Δυστυχώς μετά την επέλαση του κορονοιου στο χωριό μας και με τον κίνδυνο για μεγαλύτερη διασπορά το Δ.Σ του συλλόγου αποφάσισε με έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την αναβολή τού χορού που είχε οριστεί στις 24-12-2021 συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό της διασποράς.. Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή χρονιά”.

4 σχόλια

  • Γλέντι παραμονή Χριστουγέννων !!!

    Από την πρόσφατη ειδησεογραφία : η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να αρνηθεί την Ιστορία, τις παραδόσεις και τη χριστιανική κληρονομιά της Ευρώπης.

    • Συμφωνώ, η “Ευρώπη της αγοράς” θέλει μονάδες και όχι συμπαγή σύνολα. Όμως ο κάθε σύλλογος περιμένει πως και πως τέτοιες εκδηλώσεις, και προς τιμή τους που έβαλαν πάνω από αυτή την προσδοκία, την υγεία των κατοίκων και των φιλοξενουμένων χωρίς να τους το επιβάλει κανείς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.