Πολιτιστικός Σύλλογος “Εύξεινος Λέσχη Νέας Χαραυγής Κοζάνης”: “Hμέρα πένθους η σημερινή για το σύλλογό μας! Έφυγε από κοντά μάς η δική μας Δέσποινα”

17 Δεκεμβρίου 2021
19:42

 

Hμέρα πένθους η σημερινή για το σύλλογό μας! Έφυγε από κοντά μάς η δική μάς Δέσποινα. Η δική μάς (ποινή). Η οικογένεια της Ευξείνου Λέσχης Νέας Χαραυγής είναι σήμερα πιο φτωχή από ποτέ. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας και στις σκέψεις μας. Το χαμόγελο σου δεν θα σβήσει ποτέ. Καλό ταξίδι Δέσποινα μας.

4 σχόλια

  • Δέσποινα μου αγαπημένη μου..λυπάμαι αφάνταστα πολύ .. Τον τελευταίο καιρό ήρθαμε πολύ κοντά… σε γνώρισα ήσουν άνθρωπος ευγενικός καλοσυνάτος…λυπάμαι τόσο πολύ.. κουράγιο στους ανθρώπους που άφησες πίσω σου

  • Χαμογελαστό και καλοσυνάτο κορίτσι μου,έφυγες και τα άφησες όλα πίσω.
    Τα παιδάκια σου,την οικογένεια σου.
    Καλό παράδεισο να έχεις ψυχή μου, συλλυπητήρια στην οικογένεια σου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.