ΔΕΥΑ Εορδαίας: Η πράξη με τίτλο “ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΔΕΥΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ” εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

19 Δεκεμβρίου 2021
19:52
Κανένα σχόλιο

 

  Στα πλαίσια της υπ’ αρ. πρωτ. 4719/13-01-2019 πρόσκλησης του Υπουργείου Εσωτερικών, του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», υπεβλήθη η πράξη με τίτλο ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΔΕΥΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» προκειμένου να ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας «Τοπική ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος».

Με την υπ’ αριθμ.  88980/01-12-2021 (ΑΔΑ: Ψ6Ρ546ΜΤΛ6-ΨΤ9) Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών με θέμα «Ένταξη Πράξης της Δ.Ε.Υ.Α Εορδαίας Ν. Κοζάνης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Σύνταξη / Επικαιροποίηση Γενικών Σχεδίων Ύδρευσης (Masterplan) και Σύνταξη / Επικαιροποίηση Σχεδίων Ασφάλειας Νερού». εγκρίθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Ο συνολικός Προϋπολογισμός της πράξης (Συνολική Δημόσια Δαπάνη) ανέρχεται σε 148.502,22 € (με ΦΠΑ) εκ των οποίων τα 119.759,85€ θα καλυφθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕ 055 2017ΣΕ05500010) και τα 28.742,37€ θα καλυφθούν από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ λόγω μη επιλεξιμότητας τους.

Η εγκεκριμένη πράξη περιλαμβάνει τα εξής υποέργα:

  1. Σύνταξη Γενικού Σχεδίου Ύδρευσης (Masterplan) ΔΕΥΑ Εορδαίας
  2. Υλοποίηση Σχεδίου Ασφάλειας Νερού ΔΕΥΑ Εορδαίας

                                                               Από την Τεχνική Υπηρεσία Δ.Ε.Υ.Α.Ε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.