Oι πιθανοί υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην Π.Ε. Κοζάνης (Γράφει η Κ. Μαρκοπούλου)

19 Δεκεμβρίου 2021
19:15

Η ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ ανακατεύει για τα καλά την τράπουλα στο χώρο της κεντροαριστεράς. Ο Νίκος Ανδρουλάκης γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο κόμμα και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ανανέωση στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων ενόψει των εθνικών εκλογών, όταν αυτές διεξαχθούν. Το ρεπορτάζ δείχνει πολλά πρόσωπα που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια. Στην Π. Ε Κοζάνης εκτός του σίγουρου εφόσον το επιθυμεί Πάρι Κουκουλόπουλου, θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Π. Ε Κοζάνης Θόδωρος Θεοδωρίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Χριστοφορίδης, ο οικονομολόγος από τα Σέρβια Λουκάς Ζαρογιάννης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας Τάσος Τσιλφίδης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κοζάνης Γιάννης Γρηγοριάδης, η πολιτικός μηχανικός Παρασκευή (Βούλα) Χριστοπούλου και οι προερχόμενοι από το Παπανδρεϊκό μπλοκ Βασίλειος Καψάλης και Περικλής Αλειφερης. Αίσθηση πάντως προκαλεί η πληροφορία για πιθανή εμπλοκή και υποψηφιότητα ενός νέου επιχειρηματία της εστίασης, από την ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας και ενός Προέδρου κορυφαίου ποδοσφαιρικού σωματείου της Κοζάνης. Τέλος αναζητείται ο εκφραστής της τάσης Λοβέρδου ώστε να επιτευχθεί η ισορροπία δυνάμεων και η προετοιμασία για ένα πολύ δυνατό παραταξιακό ξεκίνημα που θα μεταφραστεί και σε έδρα.
Ο ίδιος πάντως ο Νίκος Ανδρουλακης ζητά εναγωνίως από τους συνεργάτες του, τους καλύτερους και τις καλύτερες υποψηφίους – ες, ανά Περιφερειακή Ενότητα και τονίζει διαρκώς ότι δεν έχει να εξοφλήσει κανένα γραμμάτιο, είτε αυτό έχει να κάνει με ανθρώπους που τον στήριξαν στις πρόσφατες εκλογές, είτε με την τήρηση εσωκομματικών ισορροπιών.
Εν αναμονή των εξελίξεων και πιθανών εκπλήξεων!
Κατερίνα Μαρκοπούλου – Δημοσιογράφος

42 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.