kozan.gr: Ο επιχειρηματίας & πρώην περιφερειακός σύμβουλος, Σ. Καμπουρίδης, με σχετικό βίντεο, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook, γνωστοποίησε, εμμέσως, πλην σαφώς, τα πρώτα βήματα μιας αυτοδιοικητικής προσπάθειας για το Δήμο Κοζάνης στις επόμενες εκλογές (Bίντεο)

19 Δεκεμβρίου 2021
21:00

 

Ο επιχειρηματίας & πρώην περιφερειακός σύμβουλος, Σ. Καμπουρίδης, με σχετικό βίντεο, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook, γνωστοποίησε, εμμέσως, πλην σαφώς, τα πρώτα βήματα μιας αυτοδιοικητικής προσπάθειας για το Δήμο Κοζάνης στις επόμενες εκλογές.

53 σχόλια

  • Μακάρι ανθρώπους σαν τον Σταύρο που τιμανε τα παντελόνια που φοράνε χρειάζεται ο δήμος μας γιατί από τους άλλους χορτάσαμε!

      • Σοβαρά ?? Από πού και ως που ?? Από την Εράτυρα μέχρι τα Γρεβενά ?? Η με τις παράδες ??Ποτέ δε θα βγει γιατί έχει 3 χρόνια και δεν έκανε τίποτα από έργο ούτε μισό μέτρο άσφαλτο δεν έριξε παρά μόνο δηλώσεις

  • Έχουμε αντιληφθεί μία κινητικότητα και μπορώ να πω ότι τα παιδιά που πλαισιώνουν το σταυρό είναι καλά και καθαρά άτομα
    Μακαρι ..

  • Σταύρο είσαι παλικάρι προχώρα είμαστε μαζί σου,συμβουλή οι κακοπροαίρετοι γνωστοί συστημικοι
    θα εμφανιστούν αγνόησέ τους….
    Όπως είπες στο βίντεο εμείς είμαστε περισσότεροι από αυτούς..

  • Αυτό χρειάζεται η Κοζάνη άτομα που είναι στο ελευθερο επάγγελμα. Ξέρουν τι σημαίνει κάνουμε για την πόλη μας. Ομορφαίνω στρώνω κ δίνω ζωή με λύσης στην πολη μας. Ένα τέτοιο δήμαρχο κ ανθρώπους στο κεφάλι της πολης θέλουμε να λένε Εμείς.. Οχι Εγώ..
    Τα Εγώ των ως τώρα δημάρχων έκαναν την Κοζάνη πιλη φάντασμα…..

  • Μόνο με καθαρούς ανθρώπους που απόδειξαν και πολιτικά και επιχειρηματικά μπορεί να αλλάξει ο Δήμος Κοζανης μπραβο σταυρο

  • Τον Σταύρο τον ξέρω από το 2000.
    Τίμιος,ντόμπρος και οργανωτικός.
    Αγαπάει τους συμπολίτες του και η ανάγκη για μια καλύτερη πόλη μπορεί να βρει στο πρόσωπο του,ίσως,την καλύτερη απάντηση.
    Για πράγματα ουσίας αλλά και συμβολικά.
    Είμαστε το σταυροδρόμι της Δυτ.Μακεδονίας.
    Είναι θέμα γοήτρου.

  • Η Κοζάνη γυρνάει σελίδα και ξεκινάει με μια καινούργια, λευκή και καθαρή. Η πρόταση δίνεται, η επιλογή είναι δική μας ας σκεφτούμε ποιά Κοζάνη θέλουμε, ας προσπαθήσουμε!! Συγχαρητήρια και καλή σας επιτυχία, είμαστε εδώ να σας στηρίξουμε??????

  • Ο Σταύρος ο Καμπουριδης είναι γνήσιος είναι τίμιος είναι εργατικός είναι άνθρωπος της αγοράς και μόνο έργο θα μπορούσε να κάνει εάν εκλεγόταν δήμαρχος Κοζάνης Καμία σχέση με κατεστημένο και με διαπλοκή καμία σχέση με τους σημερινούς…

  • Μπροστά στο σημερινό χαος, όλοι δείχνουν ικανότεροι. Η ανικανότητα της σημερινής δημοτικής αρχής έχει ανοίξει την κερκόπορτα στον οποιοδήποτε που έχει ένα χρηματικό ποσό που μπορεί να καλύψει έναν προεκλογικό αγώνα να κοιτάζει προς το γραφείο του Δημάρχου. Αυτό είναι η μεγαλύτερη πολιτική ήττα του μαλουτα και της παρέας του.
    Πρέπει να σταματήσει αυτή η φαρσοκωμωδία πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα.
    Παραίτηση τώρα.

  • Ο Καμπουριδης έχει αποδείξει ότι δεν είναι καρεκλοκαινταυρος.όταν χρειάστηκε δεν κοίταξε την καρέκλα αλλά παραιτήθηκε,εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα μέσα από την καρδιά μου γιατί είσε καθαρό παιδί και τέτοια παιδιά χρειάζεται αυτή η Ερμή η πόλη για να πάρει μπροστά…..

  • Αχ Θεούλη μου !!! Πόνεσαν τα ματάκια μου με τις ανοησίες που διαβάζω . Ο τύπος έβαλε όλα τα γκαρσόν από το κουτούκι να γράφουν εγκωμιαστικά σχόλια για το αφεντικό .

  • Το ότι εμφανίζονται όλοι οι επίδοξοι λίγο πριν τις εκλογές να μας το παίξουν σωτήρες, με ξεπερνάει!
    Η Κοζάνη πέρασε δύο πολύ δύσκολα χρόνια και δεν άκουσα μια πρόταση στήριξης από τον κύριο, προς συναδέλφους επιχειρηματίες που δοκιμάστηκαν!
    Τώρα έρχεται κι αυτός να, μας σώσει! Θέλουμε ανθρώπους που εινσι δίπλα μας όλο τον καιρό κι όχι μονο όταν πλησιάζουν εκλογές!

  • είναι τίμιος, ντόμπρος και αξιοπρεπείς αλλά έχει έπαρση. Δεν γίνεται να πιάνετε με όλα. Σαν επιχειρηματίας μπορεί να είναι καλός , αλλά αυτό είναι, επιχειρηματίας. Δεν είναι πολιτικός, καλώς η κακώς.
    Ούτε ο δήμος Κοζάνης έχει μόνο ελεύθερους επαγγελματίες.

  • Μάλλον ζείτε σε παράλληλο σύμπαν..Οι δήμαρχοι πλέον δεν εκλέγονται με κριτήριο αν είναι καλοί άνθρωποι, καλοί εργοδότες και ξέρουντα προβλήματα. Απαιτείται μόρφωση, ομάδες ικανές να σχεδιάζουν και να υλοποιούν, διασυνδέσεις με Ευρωπαική Ενωση και αξιοποίηση επιστημονικού δυναμικού. Ολα τ’αλλα ανήκουν στο παρελθόν.

    • Αυτή δοκιμαστικά και απέτυχαν
      Το δείχνουν τα νούμερα της ανεργίας και της απορροφητικότητας ευρωπαϊκών προγραμμάτων

      • Το ότι οι προηγούμενοι δοκιμάστηκαν και απέτυχαν σημαίνει ότι πρέπει να δοκιμάσουμε τον επόμενο που να είναι καλό παιδί και ντόμπρος που ακούω?
        Αυτά πρέπει να είναι τα προσόντα ενός Δήμαρχου?
        Μόρφωση, ικανότητες, διασυνδέσεις με Ευρωπαϊκα προγράμματα, προσέλκυση επενδυτών,,,,
        Ποιος θα τα κάνει όλα αυτά? Δεν τα κάναν οι προηγούμενοι αλλά θα τα κάνει ο Σταύρος?
        Εγω το μόνο που άκουσα είναι 6 λεπτά αερολογογίες, θα δούμε, θα μιλήσουμε , θα ρωτήσουμε θα,θα

    • Ε ναι όπως ο Μαλούτας λόγου χάρη και προτού ο Λευτεράκης με τους φίλους του… φουλ η αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση είχαν τόσες διασυνδέσεις που τους ήξεραν με τα μικρά ονόματα. Σε παράλληλο σύμπαν ζεις εσύ. Τώρα για τον Σ. Καμπουρίδη είναι αυτονόητο ότι θα μαζέψει μερικές εκατοντάδες ψήφους..

  • Είδα τόσα μυνήματα για τον Σταύρο και παραξενευομαι , έτυχε να τον γνωρίσω φέτος λόγω μιας εκδήλωσης και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σαν επιχειρηματίας και σαν άνθρωπος , κατάλαβα ότι είναι αγωνιστής της ζωής και με ιδέες , πάντως Σταύρο αν το τολμήσεις εγώ θα σε στηρίξω όσο μπορώ γιατί είδα κάτι καλό και ντόμπρο στην μικρή κουβεντουλα που είχαμε

  • Αν έχει και καλή φωνή, άνετα θα γινόταν ο αντικαταστάτης του Τερζή. Από διοίκηση πάντως δεν γνωρίζω αν κατέχει ο κύριος… αεράτα λόγια μόνο άκουσα αυτά τα 6 λεπτά.

  • Με αφορμή ένα σχόλιο για «τους Δημάρχους του σήμερα» , δυστυχώς το τσαγανό, η ακεραιότητα του χαρακτήρα και η ευστροφία δεν διδάσκονται σε κανένα έδρανο, κανενός πανεπιστημιακού ιδρύματος. Προσωπική μου εκτίμηση ο Κ. Καμπουρίδης και κάθε Κύριος Καμπουρίδης που ξεκινά μια τέτοια προσπάθεια φαντάζομαι έχουν μεριμνήσει ώστε η ομάδα να πλαισιώνεται από πρόσωπα με εξειδικευμένες γνώσεις στον κάθε τομέα, έτσι άλλωστε όπως λειτουργούν τα μέλη μιας ομάδας, αλληλένδετα. Εύκαιρες δίνουμε, μετά είναι στο χέρι του κάθε υποψηφίου…

  • Φιλε Σταυρο καλο αγωνα καλο κπυραγιο δυναμη και καλο αποτελεσμα!!!!
    Εισαι ανθρωπος με οραμα και αγωνιστης μια ζωη !!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.