Ημερολόγιο 2022, με θέμα: “Ανδριάντες , Προτομές και Ηρώα της Βλάστης Εορδαίας”, από το Σύλλογο Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας “Ο Προφήτης Ηλίας”

20 Δεκεμβρίου 2021
07:50
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας “Ο Προφήτης Ηλίας”, είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει στα μέλη και στους φίλους του, την έκδοση ενός ακόμη συλλεκτικού ημερολογίου για το έτος 2022, με θέμα:

“Ανδριάντες , Προτομές και Ηρώα της Βλάστης Εορδαίας”.

Στις σελίδες του ημερολογίου μας, αναδεικνύονται, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, κυρίως μνημεία με Βλατσιώτες ήρωες πεσόντες υπέρ πατρίδος, καθώς και διακεκριμένοι ευεργέτες, επιστήμονες και ιερωμένοι.

Με την αγορά ενός ημερολογίου ενισχύετε τον Σύλλογο και ταυτόχρονα προσθέτετε στη βιβλιοθήκη σας ένα ιστορικό – πολιτιστικό αρχείο της Βλάστης.

Διατίθεται στην τιμή των 5€ στα παρακάτω σημεία:

  • “Ι. Μουστάκας και Αν. Κάτσιου” – Εθνικής Αντιστάσεως 2 – Πτολεμαΐδα

  • “Οπτικά L’ Opticie” Αυγερινός Νίκος – Μεγάλου Αλέξανδρου 12 – Πτολεμαΐδα

  • Παραδοσιακή Ταβέρνα “Βλαχοδήμος” – Βλάστη

  • “Παραδοσιακά Τυροκομικά Προϊόντα Βλάστης” Ιωάννης Τσιάρας – Βλάστη

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

698 1030 982 κ. Φιλιώ

698 9678 111 κ. Τάσα

697 6218 945 κ. Μαρία

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Βλαχοδήμος Νίκος Αυγερινός Νίκος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.