X. Eλευθερίου: “Πέρσι τα Χριστούγενννα η αντιπολίτευση μας “προσπάθησε” να μην πληρωθούν συγκεκριμένα τιμολόγια ανθρώπων που δούλεψαν για να συνέλθει ο Δήμος από την κακοκαιρία “Θάλεια””

20 Δεκεμβρίου 2021
13:43

Πέρσι τα Χριστούγενννα η αντιπολίτευση μας “προσπάθησε” να μην πληρωθούν συγκεκριμένα τιμολόγια ανθρώπων που δούλεψαν για να συνέλθει ο Δήμος από την κακοκαιρία “Θάλεια” και οι Δημότες μας αυτοί να μην κάνουν Χριστούγεννα. Φυσικά και δεν τα κατάφεραν. Ένα χρόνο μετά το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε σήμερα ποσό 70.000 extra επιχορήγηση στο Δήμο μας που προήλθε σαν ενίσχυση για τις συγκεκριμένες δαπάνες του Δήμου μας εξαιτίας της κακοκαιρίας “Θάλεια”. Κάποιοι προσπαθούν να παράγουν έργο και κάποιοι άλλοι να βάζουν εμπόδια και να κάνουν ενστάσεις που συνεχώς απορρίπτονται. O Δήμος ξεχρέωσε γιατί έμαθε να διεκδικεί και να παίρνει με το σπαθί του κονδύλια που ποτέ άλλοτε δεν ερχόταν στο Δήμο μας.
Γίνεται ναι γίνεται ο Δήμος μας να κοιτάει μπροστά και να ατενίζει το οικονομικό του μέλλον με αισιοδοξία γιατί η νέα Δημοτική αρχή και η “γέφυρα στο μέλλον” ξέρει μόνο να εργάζεται και να λύνει προβλήματα ωθώντας τον τόπο μας μόνο προς τα εμπρός.

2 σχόλια

  • Δήμαρχε δεν τους λυπάσαι, μπορεί να είπαν καμιά κουβέντα παραπάνω, ας το πάρει το ποτάμι.
    Καλές γιορτές Καλά Χριστούγεννα

  • Άλλη μια διχαστική ανάρτηση του Ελευθερίου στο φουμπου γεμάτη προκλητικο ψεμμα . Προκαλεί, όχι την λογική μας γιατί έχουμε καταλάβει ότι δεν μπορεί να κριθεί λογικά, αλλά και το συναίσθημα . Κρίμα πολύ κρίμα για την ψήφο. Θα διορθωθούν τα πράγματα όμως. Οι κολαουζοι μη νομίζουν ότι κρύβονται πίσω από αυτά που μας λένε “δεν ακούει κανένα ” . Όλοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.