Kozan.gr: “Καρφιά” Δραγατσίκα – Δυσαρέσκεια του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης με τη στάση του Δήμου για τη μη συνεργασία στο σχεδιασμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων (Βίντεο)

20 Δεκεμβρίου 2021
22:16

 

O Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Α. Δραγατσίκας σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο West Channel ανέφερε: “Εμείς δεν έχουμε σχεδιάσει κάτι, νομίζω ο Δήμος έχει κάτι στις 22 και 24. Περιμέναμε από το Δήμο να ετοιμάσει μία γιορτή στην οποία θα εμπλεκόταν και ο Εμπορικός Σύλλογος. Δυστυχώς δεν είχαμε κάποια ενημέρωση για το αν τελικά θα γίνει ή δε θα γίνει, θεωρώ ότι δε θα γίνει τελικά κι αυτό, οπότε και εμείς δεν έχουμε κάτι μόνοι μας ως Εμπορικός Σύλλογος. Αυτό καταλαβαίνετε ότι αν δεν υπάρχει συνεργασία Δήμου, Εμπορικού Συλλόγου και μετά Περιφέρειας δε μπορεί ο Εμπορικός Σύλλογος να κάνει από μόνος του κάτι. Την τελευταία φορά συζητήσαμε για το στολισμό, ο οποίος για εμάς θα έπρεπε να είναι σε όλες τις πλατείες και σε όλους τους δρόμους της πόλης. Ο φωτισμός είναι κάτι που δε κοστίζει πολύ παρόλα αυτά αλλάζει πάρα πολύ το κλίμα, όχι μόνο στην αγορά αλλά και στην ψυχολογία του κόσμου, αλλάζει τη ψυχολογία. Το παραμικρό φωτάκι που θα μπει στα δέντρα στις κολόνες. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Σε μία άλλη συζήτηση που είχαμε πάλι με το Δήμο και με τον ΟΑΠΝ σχεδίαζαν μία επταήμερη γιορτή προ Χριστουγέννων στην οποία ζητήσαμε να μας στείλουνε γραπτό πρόγραμμα με το τι θα γίνει για να δούμε πως μπορεί να εμπλακούν τα εμπορικά καταστήματα. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει κάτι”.

Στο ερώτημα αν υπάρχει δυσαρέσκειά φέτος με το Δήμο Κοζάνης ο Πρόεδρος Α. Δραγατσίκας απάντησε: “Έτσι όπως το λέτε”.

 

24 σχόλια

  • Μπρε μπρε μπρε 5 μπάμπες χόρευαν καληνύχτα Κοζάνη να βάλετε φωτοβολταϊκά να σωθείτε συμβουλευτεί την τριπλέτα του δημαρχείου.

  • Καλώς έπραξε ο Δήμος .
    Και που είστε ανοιχτοί ευχαριστώ να λέτε ενώ στο Παρίσι που είναι Χριστουγεννιάτικος τουριστικός προορισμός έχουν ακυρώσει όλες τις εκδηλώσεις. Που στο Παρίσι ε. Που θα χάσουν κανένα δις όχι κάτι χιλιάρικα .

    Είστε ανοιχτοί .
    Βάλτε και κανένα λαμπάκι που τα περιμένετε όλα τζάμπα .
    Κάντε μαζί καμιά κίνηση να στολίσετε κανένα δρόμο – πληρώστε εσείς κανένα χάπενινγκ και σταματήστε την κλαψα.

    Αρκετά .

    • και μην κλαίγεστε επίσης για όλο το κρταικό χρημα που πήρατε οσο εισασταν κλειστοι γιατι άλλοι δεν πήραν τίποτα.

  • Εσύ τώρα θυμήθηκες να πεις κάτι ; Επίσης άλλη μια φορά δείχνετε πώς κι εσείς αλλά και ο σύλλογος εστίασης κινήσετε αυτόνομα. Αυτά Δραγατσικα γίνονται το λιγότερο δύο μήνες πριν . Αλλά τελικά βρωμάει από παντού . Μήπως σε δούμε και υποψήφιο με την ΝΔΟΥΛΑ που ψηφίσαμε και μας έγραψε στα ….. Εσύ δεν μας πήγες παρέα στο συλλαλητήριο στην Περιφέρεια και υμνούσες τον περιφερειάρχη. Τώρα φταίει κι αυτός ; Ο ( μεγάλος ) Σβωλης τι έχει να πει που δεν άφησε μικρόφωνο για μικρόφωνο και κάμερα για κάμερα , σαν επίτιμος ( άκουσον άκουσον) επίτιμος πρόεδρος εμπορικού συλλόγου. Κλαίνε και τα δάπεδα. Ήσαστε όλοι μαζι ανύπαρκτοι γιατί ο καθένας σας είναι εγκλωβισμένος πίσω από την κομματική του ταμπέλα . Σε ψήφισα γιατί θεώρησα πως ένα νεότερος θα έχεις λόγο. Τελικά μια απ’ τα ίδια είσαι.
    Θα καταλάβεις ποιος είμαι διαβάζοντας το ονομα . Αν θέλεις έλα τώρα και από το μαγαζί να σε δώσω ψήφο. Πάνεε τώρα στο Σβωλη να σε δώσει οδηγίες!!!

    • Ετσι ο ΟΑΠΝ ανελαβε τα καπελα με το Δηπεθε, δεν σας σρεσουν τα καπελσ????δεν σας αρεσουν οι γεματοι σκοτος δρομοι της κοζανης???Ζοφος, Θριλερ και καταθλιψη , μιζερια στην πολη!!!! Τα χειροτερα χριστουγεννα ολων των εποχων, ουτε στην κατοχη τετοια καταθλιψη και τοσο σκοταδι!

  • Δεν υπάρχει δήμος δεν σηκώνονται απο τις καρέκλες τους γιατί φοβούνται μην της χάσουν. Έχει ο καιρός γυρίσματα πιστεύω όταν γίνουν οι εκλογές να έχει τελειώσει η πανδημία για να πέσουν και οι μάσκες..

  • Η ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΕ ΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

    • Πολύ σωστα!! ο κόσμος δεν έχει λεφτά και επιπλέον πρέπει και να ακριβοπληρώσει την αγορά της Κοζάνης που νομίζει ότι μπορεί να πουλάει όπως 20 χρόνια πριν που εβρεχε η ΔΕΗ λεφτά!

  • Ο εμπορικός σύλλογος, όπως και η κοζανη η ίδια,είναι τελειωμένη υπόθεση. Σε λίγα χρόνια ούτε το ένα τρίτο δεν θα είστε ανοιχτοί πληρώνοντας την πολιτική τιμών που είχατε τις εποχές που υπήρχαν δουλειές και δυστυχώς έχετε ακόμη αρνούμενοι να καταλάβετε ότι τα πράγματα άλλαξαν. Λίγα λαμπάκια,ένας καλλιτέχνης και δύο εκδηλώσεις δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτα.

  • Η Κοζάνη – Πτολεμαΐδα στηρίζουν Θεσσαλονίκη …τέλος ..την Κυριακή ο όγκος του κόσμου θύμιζε εκπτώσεις Ιουλίου …και ας λυσσομανουσε ο Βαρδάρης ..

  • Πρέπει όλοι μας να το καταλάβουμε επιτέλους ότι η αγορά της Κοζάνης είναι πανάκριβη.
    Επίσης θα πρέπει να προβληματίσει κάποιους ότι σε όποιες κινητοποιήσεις γινότανε για την Απολιγνιτοποίηση ο εμπορικός σύλλογος ήταν ΌΧΙ μόνο ΑΠΏΝ αλλά συντασσότανε με τα μέτρα της κυβέρνησης.
    Όλοι οι καταναλωτές πρέπει να δώσουμε το μήνυμα.
    Οι Αγορά Θεσσαλονίκης και μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων διαθέτει και καλύτερες τιμές.
    Όλοι μαζί τώρα με τα δώρα πού πήραμε Θεσσαλονίκη.

  • Πόσες βιτρίνες είναι στολισμένες?
    …….τι ποιότητα στα είδη καί τί τιμές έχουν τα καταστήματα στην Κοζάνη ???
    ….ας κοιτάξουν τα χάλια τους πρώτα οι καταστηματάρχες στην Κοζάνη ?????

  • Οι καταστηματάρχες να διορθωθούν….. αλλά να διορθωθούν καί οι Δημοτικές Υπηρεσίες έτσι ώστε να κάνουν την Κοζάνη όμορφη πόλη πού θά την αγαπήσουν οι κάτοικοι !!!!!!!

  • Πάντως τα ΣΚ των γιορτών όλη η Κοζάνη χαιρετίζεται στην Τσιμισκή στην Μητροπόλεως στο kosmos και το one. Καλές γιορτές και όπως μας στηρίζετε εσείς θα σας στηρίξουμε κι εμείς.

  • Δεν υπάρχει ποικιλία στα προιόντα,τιμές απλησίαστες,συμπεριφορά άθλια εκτός αν είσαι γνωστός λες και σου κάνουν χάρη που σε αφήνουν να μπεις στα μαγαζιά τους.Βαριούνται να σε εξυπηρετήσουν..σε κοιτάνε περίεργα,σου δείχνουν ένα δυο είδη προιόντων και βιάζονται να εξαφανιστείς.Θυμώνουν αν δεν επιλέξεις κάτι ή αν πεις δεν μου κάνει αυτό..Μην παραπονιέστε λοιπόν για την κίνηση.Στο δεκαήμερο προσφορών αλλάζετε βιτρίνες σε μια νύχτα και βάζετε παλιά 2 ετών με τις ίδιες τιμές που είχαν τότε..γιατί να σας στηρίξει ο κόσμος;;

  • Πείτε μας ένα λόγο να πληρώσουμε διπλά κάτι που μπορούμε να βρούμε στη Θεσσαλονίκη και στο ίντερνετ στη μισή τιμή.Και μιλάμε για ίδια μάρκα και ποιότητα.Τώρα τον Ιανουάριο τι θα κάνετε;θα βάλετε ένα 20% το πολύ και θα το βαφτίσετε έκπτωση.Ο κόσμος ξύπνησε.

  • Προτιμάτε να κλείσετε παρά να κατεβάσετε τις τιμές.Κι εμείς προτιμούμε να πάμε Θεσσαλονίκη να ψωνίσουμε και δεν μας πτοούν ούτε τα διόδια ούτε η τιμή της βενζίνης.Σε αυτά δεν ποντάρατε για να μας πουλάτε πανάκριβα την πραμάτεια σας;Τι όχι;;

  • Δήμος, Βιβλιοθήκη, Εμπορικός Σύλλογος και άλλοι φορείς τον Αύγουστο που θ’ απλώνουν τα κορμιά τους στις παραλίες ας συζητήσουν το τι θα κάνουν τα επόμενα Χριστούγεννα και όχι τελευταία στιγμή να βγαίνουν οι μεν να κατηγορούν του δε πως …ΔΕΝ προτάθηκε τίποτε. Ευθύνες για το χάλι έχουν όλοι και καλά θα κάνουν να τις αναλάβουν και να ρωτήσω κάτι … το Πάσχα είναι σε λίγους μήνες, έχετε συζητήσει κάτι όλοι μαζί ή την Μ. Εβδομάδα θα ακούσουμε πάλι αιχμές από τους μεν στους δε;

  • Κρίμα πραγματικά όμως, έχουμε καταντήσει μια άθλια πόλη και αφιλόξενη πλέον. Αλλά δεν μας φταίει κανείς άλλος παραμονο το ξερό μας το κεφάλι. Εμείς ψηφίζουμε τους ανίκανους σε όλα τα επίπεδα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.