Στις 12 Ιανουαρίου η Ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στην Πτολεμαΐδα για την απολιγνιτοποίηση

21 Δεκεμβρίου 2021
08:39
dei

Έπειτα από πρόταση του Δημάρχου Εορδαίας το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας θα πραγματοποιήσει ειδική συνεδρίαση στην Πτολεμαΐδα, με θέμα την απολιγνιτοποίηση.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας, η εν λόγω συνεδρίαση θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο Παντελίδης. Η συνεδρίαση θα γίνει διευρυμένη με το Δ.Σ της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων. Όπως σημείωσε ο κ. Πλακεντάς, πρόκειται για σημαντική εξέλιξη μιας και το Δ.Σ της ΚΕΔΕ δεν βγαίνει για συνεδριάσεις εκτός Αθηνών, κάτι που καταδεικνύει τη σπουδαιότητα του θέματος.

energypress.gr

5 σχόλια

  • Εμείς οι Πόντιοι για αυτές τίς συγκυρίες έχουμε ένα ρητό που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση, ” Σάν εγ….θεν ή γριά ετσουπωσεν την πόρτα.” ΑΡΓΉΣΑΤΕ.

  • ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΈΦΑΓΑΝ ΞΎΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ .
    ΕΚΤΟΣ ΣΠΟ ΔΥΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
    ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΒΟΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΩΝ
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.