Γ. Κασαπίδης: “Κάτι καλό ετοιμάζεται με τους τυροκόμους της Περιφέρειάς μας”

22 Δεκεμβρίου 2021
06:13

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, σημειώνει: Κάτι καλό ετοιμάζεται με τους τυροκόμους της Περιφέρειας μας. Με συλλογικότητα, σκληρή δουλειά και ειλικρινή συνεργασία μπορούμε να κάνουμε μικρά θαύματα, για το καλό του τόπου μας!

10 σχόλια

  • Όλη η Ευρώπη παίρνει μέτρα για τη μετάλλαξη ΟΜΙΚΡΟΝ και ο Κασαπίδης ακόμα δεν έχει καταβάλλει τα ποσά στήριξης ρευστότητας πολύ μικρών επιχειρήσεων για το 1ο λοκντάουν Μαρτίου – Απριλίου 2020!!!!!

    • Και μη ξεχνάμε τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊου στην Ελλάδα που ανιχνεύθηκαν στη Δαμασκηνιά Βοΐου και δεν ληφθηκε κανένα άμεσο μέτρο με αποτέλεσμα να εξαπλωθεί ραγδαία!

  • Γιώργο από όταν εκλέχτηκες μόνο σε καλά μονοπάτια μας βάζεις…Κασαπίδης 50% και στις επόμενες εκλογές

    • Ρε φιλε ξεκολα,τον ψηφισα και εγω το 2019 αλλα οχι για αυτον αλλα για καποιον υποψηφιο που ηταν μαζι του,τωρα τελος,εκανε εγκλημα μη υπολογιζοντας το τι θελαμε οι ψηφοφοροι δειχνοντας το με την ψηφο μας,μας εγραψε στα υποδηματα του ε θα τον γραψουμε και εμεις την επομενη φορα,μηνες μετραει.

    • Για πείτε όλοι εσείς που με λέτε αυλικό και για 40χιλιαρα κτλ από ποιόν έχετε δεί παραπάνω έργο και συγκεκριμένα κιόλας…φτάνει πια με την εμπάθειά σας….Κασαπίδης 50% και στις επόμενες εκλογές

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.