Καλά Χριστούγεννα με κάλαντα από τη Σιάτιστα στο ΑΧΕΠΑ (Bίντεο)

22 Δεκεμβρίου 2021
12:40
Κανένα σχόλιο

Η βυζαντινή χορωδία του παλαιότερου μουσικού σχολείου της Δυτικής Μακεδονίας είχε φέτος τη χαρά να τραγουδήσει τα κάλαντα αλλά και παραδοσιακούς ήχους, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Έτσι εκτός από τα χρόνια πολλά και τις ευχές για καλά Χριστούγεννα οι μαθητές έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στους νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου που δίνουν ακούραστα τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Η πρωτοβουλία για τη σημερινή εκδήλωση ανήκει στο φιλανθρωπικό σωματείο της Θεσσαλονίκης “Νέα Ελπίδα” που δίνει κάθε χρόνο το “παρών” στο νοσοκομείο, εμψυχώνοντας τους ασθενείς αυτές τις χρονιάρες μέρες.

Παρόντες στην εκδήλωση, είναι μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέα Μακεδονίας Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης και ο αντιπεριφερειάρχης υγείας Χρήστος Μήττας.

Ο κ. Καλαφάτης έστειλε τα χρόνια πολλά αλλά και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τις υπεράνθρωπες όπως είπε προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας. Σημείωσε ότι το μήνυμα φέτος είναι ένα και αφορά τα εμβόλια. “Να σπεύσουμε όσοι δεν έχουμε εμβολιαστεί και να εμβολιαστούμε και να αγωνιστούμε να πείσουμε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, να πάνε να εμβολιαστούν”.

Δείτε τι δήλωσε:

Ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Παναγιώτης Παντελιάδης, ευχαρίστησε τον φιλανθρωπικό σύλλογο Νέα Ελπίδα, για αυτή την πρωτοβουλία που όπως είπε έδωσε μία διαφορετική νότα αυτές τις δύσκολες μέρες. Και ο ίδιος ζήτησε από τον κόσμο να κάνει μία προσπάθεια για να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί έτσι ώστε όλοι να είμαστε πιο προετοιμασμένοι για τις δύσκολες μέρες που έρχονται.

Από την πλευρά της η κυρία Γιώτα Σασοπούλου, πρόεδρος της “Νέας Ελπίδας”, είπε πως το φιλανθρωπικό σωματείο κάθε χρόνο πηγαίνει τέτοιες μέρες στο ΑΧΕΠΑ, για να πει τις ευχές του στο παιδοογκολογικό, ωστόσο φέτος αποφασίστηκε αυτό να γίνει για όλο το νοσοκομείο, για όλο τον κόσμο που περνάει αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

Ο διευθυντής του μουσικού Σχολείου Σιάτιστας τέλος, ο κ. Χρήστος Κουτσογιώτας, ευχαρίστησε τόσο το φιλανθρωπικό σωματείο όσο και τη διοίκηση του νοσοκομείου, για τη σημερινή μέρα.

grtimes.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.