ΣΕΕΕΝ Δυτ. Μακεδονίας: Όλοι στην κινητοποίηση ενάντια στις αυξήσεις στην τηλεθέρμανση και το νερό, την Πέμπτη 23/12, στις 6:00 μ.μ, στο κτήριο της ΔΕΥΑΚ

23 Δεκεμβρίου 2021
12:46

 

Χριστουγεννιάτικο δώρο μας επιφυλάσσει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ αφού 2 μέρες πριν τα Χριστούγεννα θα συνεδριάσει με θέμα την αύξηση της τιμής της τηλεθέρμανσης κατά 43% και του νερού κατά 7% στην πόλη και 10% στα χωριά.

Στο κύμα ακρίβειας του τελευταίου διαστήματος σε είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης που τσακίζει τη ζωή της εργατικής – λαϊκής οικογένειας, μετά τις μεγάλες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος έρχονται να προστεθούν και οι αυξήσεις στην τηλεθέρμανση και το νερό μετατρέποντάς τα σε πανάκριβα εμπορεύματα.

Βιάζονται να αναδείξουν τα «καλά» της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας και της απολιγνιτοποίησης. Αλήθεια, τι σκέφτονται να κάνουν μετά το οριστικό κλείσιμο των σταθμών και των ορυχείων στην περιοχή;

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

Δεν δεχόμαστε καμία αύξηση σε θέρμανση και νερό

 

Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης και της περιοχής να απαντήσει με μαζικούς, συλλογικούς, αποφασιστικούς αγώνες ενάντια στην πολιτική που του μαυρίζει την ζωή.

  • Καμία αύξηση στα τιμολόγια της τηλεθέρμανσης και του νερού. Να μειωθούν παραπέρα για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Καμία διακοπή σε φτωχά εργατικά –λαϊκά νοικοκυριά,. Να επεκταθεί το δίκτυο της τηλεθέρμανσης και σε άλλους οικισμούς.
  • Να γίνει διαγραφή χρεών ανέργων, απόρων χαμηλόμισθων,  χαμηλοσυνταξιούχων που αποδεδειγμένα δεν έχουν να πληρώσουν.
  • Να συνεχίσει απρόσκοπτα η λειτουργία του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου ώστε να εξασφαλίζεται η θερμική ενέργεια για την λειτουργία της τηλεθέρμανσης.
  • Να μην πειραχτούν τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζόμενων στην ΔΕΥΑΚ.

 

ΞΕΣΗΛΩΜΟΣ ΤΩΡΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΥΑΚ ΣΤΙΣ 6:00.μ.μ

την Πέμπτη 23/12/2021

23/12/202

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.