H ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΕ, συνεισφέρει ουσιαστικά στην υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας όταν χρειάζεται, υλοποιώντας δράσεις και λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις εκάστοτε κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες

23 Δεκεμβρίου 2021
17:00

 

H ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΕ εκτιμώντας τη σημασία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μεριμνά ώστε οι άνθρωποί της να εργάζονται σε ένα περιβάλλον όπου προάγονται η ασφάλειά τους, οι ίσες ευκαιρίες και ο σεβασμός στα δικαιώματά τους. Με αυτές τις αρχές, αντιλαμβάνεται και όλες τις σχέσεις της με τους πολίτες, επιδιώκοντας τη διατήρηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. 

Στο πλαίσιο αυτό, η ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΕ συνεισφέρει ουσιαστικά στην υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας όταν χρειάζεται, υλοποιώντας δράσεις και λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις εκάστοτε κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες. 

Κάνοντας έναν απολογισμό για την περίοδο που πέρασε υλοποιήθηκαν τα παρακάτω:

  • Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού στο ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ Νοσοκομείο Κοζάνης κατά την έναρξη την πανδημίας.

  • Εκτέλεση δωρεάν Ψηφιακών Μαστογραφιών τον Οκτώβριο μήνα, στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

  • Διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας στο χώρο μας την περίοδο που οι πολίτες- αιμοδότες δίσταζαν να επισκεφθούν τις δημόσιες δομές με αποτέλεσμα μεγάλες ελλείψεις αίματος.

  • Συμμετοχή σε δράση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φορείς και τους πολίτες που με τη συμμετοχή και την υποστήριξή τους σε πολλές από αυτές τις δράσεις ενίσχυσαν την αλυσίδα αξίας που συνδέει την εταιρία μας με την τοπική κοινωνία.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.