Η ΔΗΠΑΚ Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους γιατρούς των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας της Δυτικής Μακεδονίας

23 Δεκεμβρίου 2021
17:27
Κανένα σχόλιο

 

Η ΔΗΠΑΚ Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους γιατρούς των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας της Δυτικής Μακεδονίας για τη συμμετοχή τους στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΙΝΔΥΜ( Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Δυτικής Μακεδονίας) και αντιπροσώπων για την ΟΕΝΓΕ( Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος).

Το ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑΚ αναδείχθηκε σε πρώτη δύναμη για το ΔΣ με ποσοστό 66% εκλέγοντας 7 μέλη στο 9μελές ΔΣ. Η συμμετοχή στις εκλογές ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και στο Συνέδριο της ΟΕΝΓΕ η ΔΗΠΑΚ διπλασίασε τις δυνάμεις της και εξέλεξε τους 4 από τους 5 αντιπροσώπους.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που στήριξαν τη ΔΗΠΑΚ αναγνωρίζοντας την αγωνιστική στάση των δυνάμεών μας, που από την πρώτη στιγμή της πανδημίας μπήκαν μπροστά αποκαλύπτοντας την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης, τα ψέματα για τη δήθεν ενίσχυση του ΕΣΥ, τη διαχρονική πολιτική που αντιμετωπίζει την υγεία του λαού ως εμπόρευμα. Μπήκαν μπροστά για τα εργασιακά δικαιώματα των υγειονομικών, για να μη μείνει κανένας συνάδελφος μόνος απέναντι στην κυβέρνηση, το Υπουργείο και τις Διοικήσεις. Οι δυνάμεις της ΔΗΠΑΚ μπήκαν πρωτοστάτησαν στην αναζωογόνηση της Ένωσης, για να αποκτήσουν όλοι οι συνάδελφοι φωνή!

Η ενίσχυση της ΔΗΠΑΚ, η μαζικοποίηση και αναζωογόνηση της ΕΙΝΔΥΜ μετά από μια μακρά περίοδο υπολειτουργίας της, είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή την κρίσιμη περίοδο. Δίνει νέα πνοή στην Ένωση και ενισχύει τον αγωνιστικό της προσανατολισμό για τη διεκδίκηση της αποφασιστικής ενίσχυσης των δημόσιων δομών υγείας με μόνιμο προσωπικό, σύγχρονες υποδομές και εξοπλισμό, για ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας του λαού. Δεσμευόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ενισχυθεί ο συλλογικός αγώνας, σε συμπόρευση με το εργατικό-λαϊκό κίνημα, ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για το “νέο ΕΣΥ”, για να μην επεκταθεί η επιχειρηματική λειτουργία των δημόσιων μονάδων Υγείας, ενάντια στους πετσοκομμένους κρατικούς προϋπολογισμούς για την Υγεία, ενάντια στην υποστελέχωση και τη γενίκευση των ελαστικών μορφών απασχόλησης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από τη συμμετοχή τους στις εκλογές, το επόμενο διάστημα να μαζικοποιήσουν περαιτέρω την Ένωση, για να ενισχυθεί η συλλογική διεκδίκηση και δράση, σε ρήξη και σύγκρουση με την πολιτική που συνθλίβει τα δικαιώματά μας.

23/12/2021

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ

  1. ΑΝΤΩΝΕΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
  2. ΒΛΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ
  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  4. ΛΙΑΜΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
  5. ΣΤΟΚΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  6. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
  7. ΧΑΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.