Πτολεμαΐδα: Λόγω κρουσμάτων Covid-19 η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης» δεν θα κάνει σήμερα την καθιερωμένη βόλτα της στην πόλη της Πτολεμαΐδας – Tο Χριστουγεννιάτικο τρενάκι συνεχίζει κανονικά τα δρομολόγια του

24 Δεκεμβρίου 2021
10:42
Κανένα σχόλιο

 

Ενημερώνουμε ότι λόγω κρούσματων Covid-19 η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης», δυστυχώς δεν θα κάνει σήμερα την καθιερωμένη βόλτα της στην πόλη της Πτολεμαΐδας, παιανίζοντας Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ύμνους.

Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε ότι το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι συνεχίζει κανονικά τα δρομολόγια του, για όλο το εορταστικό διάστημα, πάντα με την αυστηρή τήρηση των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοιού (υποχρεωτικά διπλή μάσκα κατά την αναμονή στην αφετηρία καθώς και καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής).

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη για όλο τον κόσμο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.