Μιχάλης Παπαδόπουλος: “Ο Κάρολος Παπούλιας με τίμησε με την φιλία του και το διαρκές ενδιαφέρον του για τα θέματα του Υπουργείου Μεταφορών”

26 Δεκεμβρίου 2021
18:17

Ο Κάρολος Παπούλιας υπηρέτησε την Ελλάδα με ήθος και σεμνότητα!

Θερμός υποστηρικτής της «οδικής ασφάλειας» στήριξε με τον καλύτερο τρόπο ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας,τις πρωτοβουλίες που πήραμε στο Εθνικό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας κατά την θητεία μου στο Υπουργείο Μεταφορων το 2013 – 2015.

Αλλά και κατά την Ελληνική προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης το 2014, όπου και παρευρέθη στο Συμβούλιο Υπουργών και απηύθυνε χαιρετισμό.

Με τίμησε με την φιλία του και το διαρκές ενδιαφέρον του για τα θέματα του Υπουργείου Μεταφορών.

Αποχαιρετάμε σήμερα έναν σπουδαίο Έλληνα.
Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του.

8 σχόλια

  • Αυτός ήταν πρόεδρος. Όχι αυτή που μας βάλατε τώρα που επιβάλει την παρουσία συντρόφου στις επίσημες εκδηλώσεις. Από πού ως που ο στρατός αποτίει τιμή σ αυτόν; τι αποτελεί; ντροπή δεν υπάρχει;

    • αυτό είναι σχόλιο ! το εκτιμώ. Με παρακίνησες και μένα . Σ΄ευχαριστώ.

      Ο σύντροφος δεν είναι θεσμός να προστατεύεται. Το ‘’στίγμα’’ αυτό το επέβαλε η ίδια από την ημέρα της ορκωμοσίας της.

      Από την ιστορική διαδρομή του Θεσμού και από τις επίσημες εμφανίσεις σε ιστορικές εκδηλώσεις πάντοτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ίσταται μόνος και όρθιος στο βάθρο, οι δε νόμιμοι σύζυγοί τους, (ακόμη και των χουντικών συνταγματαρχών), διακριτικά κάπου στα μετόπισθεν του βάθρου (πολλώ μάλλον οι σύντροφοί τους).
      Αν ήθελε να πρωτοτυπίσει παραβιάζοντας το Πρωτόκολλο, θα μπορούσε δίπλα της να έχει κάποιο άλλο πρόσωπο συμβολισμού, ένα ΑμεΑ ας πούμε ή κάποια άλλη μορφή σύγχρονου ηρωισμού, ναι, υπάρχουν και σύχρονοι ήρωες.

  • που εισαι μιχαλη…. ο παπουλιας βοηθησε πολυ τα γιαννενα και οχι 2, 3 ατομα. ολοι εχουν να λενε για τα εργα που προωθησε

    • Είχα έναν φίλο, καλό παιδί, στο στρατό, είχε βύσμα τον Παπούλια, όταν ήταν υπουργός. Περίμενε να πάρει μετάθεση στα Γιάννενα και βρέθηκε στη Λέρο..Χαχα έτσι βοήθησε τα Γιάννενα;;; Για ρώτα τα βύσματα του δικού μας που πήγαν, να μάθεις. Έτσι νομίζεις βγαίνεις μια ζωή βουλευτής;

  • Ευκαιρία δεν χάνει ο κύριος υπουργός μας για αυτοπροβολή και δελτία τύπου. Είναι και αυτός ένας τρόπος να καλύψει την ανυπαρξία του.

  • Δεν διάβασα καμιά ανακοίνωση διαμαρτυρίας του υπουργού όταν το 2011 κάποιοι αποκαλούσαν τον με αείμνηστο προδότη. Φίλος να σου τύχει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.