Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης: Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας ορίστηκε ως κέντρο χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων για την Δυτική Μακεδονία

27 Δεκεμβρίου 2021
22:02

Αγαπητοί συνάδελφοι Χρόνια Πολλά,

σήμερα 27/12/2021 πληροφορήθηκα τηλεφωνικά από τον Διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου ότι, αυτό ορίστηκε ως κέντρο χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων για την Δυτ.Μακεδονία.

Επιπλέον από της 24/12/2021 αίτηση για χορήγηση σε ασθενείς την έχουν ΟΛΟΙ οι θεράποντες γιατροί ακολουθώντας τις οδηγίες που σας επισυνάπτονται.

Τέλος μας ζητήθηκε η αρωγή μας στην χορήγηση των μονοκλωνικών με παρουσία κάποιου γιατρού εθελοντικά ή ακόμα και αυτού που αιτήθηκε της αγωγής με πλήρη κάλυψη από πλευράς του νοσοκομείου (νομικής , νοσηλευτικής κ.τ.λ.).Για το λόγο αυτό παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με mail ή τηλεφωνικά στο 6944273379 για να δηλώσετε συμμετοχή.

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Χαράλαμπος Τσεβεκίδης Θεανώ Κουτσιμανή

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.