H ΔΕΗ για το δημοσίευμα της εφημερίδας “Καθημερινή”: “Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός της απολιγνιτοποίησης”

29 Δεκεμβρίου 2021
11:20

 

Αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για παράταση του χρόνου λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων, η ΔΕΗ διευκρινίζει τα εξής:

Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο πλάνο απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων, όπως αυτό έχει παρουσιαστεί ήδη από τον Δεκέμβριο του 2019 και υλοποιείται κανονικά. Η απόφαση της Γεν. Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ για τις ώρες λειτουργίας των υφιστάμενων λιγνιτικών μονάδων αφορά σε ώρες που θα έχουν εξαντληθεί έως τον προγραμματισμένο χρόνο απόσυρσής τους.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ είναι το ακόλουθο:

2021: Καρδιά 3-4 (αποσύρθηκαν)

2022: Μεγαλόπολη 3, Άγ. Δημήτριος 1-4

2023: Άγ. Δημήτριος 5, Μελίτη 1, Μεγαλόπολη 4

2025: Πτολεμαΐδα 5 (μετατροπή σε Φ.Α.)

11 σχόλια

  • Ας ξαναψηφίσουμε Μητσοτάκη.
    Εάν ακόμη μία φορά ξαναείναι πρωθυπουργός για ένα πράγμα να είστε βέβαιοι.
    Θα μας φορολογεί και τον αέρα πού θα αναπνέουμε!!

    • Μέχρι τώρα δικαιώνεσαι πλήρως
      Ο φόρος εισοδήματος και ο ΕΝΦΙΑ έχουν μειωθεί κατά 20%
      Πρωθυπουργός θα είναι ξανά και ξανά επειδή ο Τσίπρας είναι πάρα πολύ μικρός Μπροστά του

  • ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΑΙ ΤΟΣΟ..ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΑΡΑ..ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ..

    • Ο Κούλης κυβερνάει λεβέντη. Η πρώτη κυβέρνηση παγκοσμίως που κυβερνάει ως αντιπολίτευση, κρυμμένη και φοβισμένη πίσω από θολές λέξεις και παρερμηνείες. Η τιμωρία της στην κάλπη θα είναι τεράστια, να το θυμάσαι.

      • Εχεις δικιο ο κοσμος εχει βγει στους δρομους και φωναζει να ξαναγινει πρωθυπουργος ο μεγας ηγετης ο τσιπροκιο!!! Αναπολουμε την πετυχημενη του πρωθυπουργια που εσκισε τα μνημονια που μας μειωσε τους φορους που κατηργησε τον ενφια που αυξησε τους μισθους κτλ κτλ!!! Οσο για τις επομενες εκλογες στον συριζα θα ειναι ευχαριστημενοι αν βγουν δευτεροι γιατι η ανασα του ανδρουλακη ειναι κοντα στον σβερκο του τσιπροκιου!!!!

        • Αν αυτό είναι η επιχειρηματολογία υπέρ του Κούλη, συγχαρητήρια! Και εις ανώτερα… Δυστυχώς. Βλέπε γκάλοπ εσύ και όλα καλά;

          • Η δικία σου επιχειρηματολογία είναι αυτή ” Η πρώτη κυβέρνηση παγκοσμίως που κυβερνάει ως αντιπολίτευση, κρυμμένη και φοβισμένη πίσω από θολές λέξεις και παρερμηνείες. Η τιμωρία της στην κάλπη θα είναι τεράστια, να το θυμάσαι.”
            Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια πρωτίστως στους δασκάλους σου
            Όσον αφορά τις εκλογές αυτά που γράφεις είοναι δικοί σου ευσεβείς πόθοι η αλήθεια είναι αυτή που λένε οι δημοσκοπήσεις γι’αυτό και τον έχει πιάσει κρύος ιδρώτα τον καταληψία

  • Αν εσυ εισαι νεοδημοκρατης εγω ειμαι ο ναπολεοντας!!! Οσο για τις επομενες εκλογες αυτο που δεν ξερουμε ειναι αν δευτερο κομμα θα ειναι το κιναλ η ο τσιριζα!!! Τον πρωτο τον ξερουμε!!!

  • Μπραβο στη δεη,που εβαλε τα πραγματα στη θεση τους.Μηπως θα μπορουσε να κλεισει τις μοναδες ολες το 22;αυτο αν το κανει θα ψηφισω Μητσοτακη.Αυτο το λεω γιατι εμεις οι φτωχοι σ’αυτην την πολη δεν εχουμε καμια τυχη γιατι το κοστος ζωης λογω δεη ειναι αυξημενο.Αν αληθευει πως πηραν 500ε αυξηση το μηνα οσο ο δικος μου μισθος,με γεια ,που τη βαψαμε.Με τους εργαζομενους δεν τα βαζω με τη δεη τα βαζω.

  • Ρε δεν ακούτε εκείνον τον Βαταλάκο που βγαίνει στο κανάλι του φίλου του του Καρυπίδη και λέει συνέχεια ότι πάει αυτήν η δλιά σώθκιν.
    ΜΠΙΤΣΙΝ ΟΥ ΜΠΑΤΖΙΟΣ δηλ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.