Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια

29 Δεκεμβρίου 2021
12:31
Κανένα σχόλιο

 

Η Πρόεδρος του Π.Σ. ενημέρωσε το Σώμα για το θλιβερό γεγονός της απώλειας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και συγκάλεσε εκτάκτως την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος.

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Ο Κάρολος Παπούλιας, ευπατρίδης Πολιτικός με υψηλό πατριωτικό αίσθημα, υπηρέτησε πολλαπλώς τον δημόσιο βίο, φτάνοντας στο υπέρτατο αξίωμα της Δημοκρατίας μας.

Ως Πρόεδρος υπηρέτησε τη Χώρα με αίσθημα ευθύνης και πίστης στο καθήκον, με ανιδιοτέλεια και μετριοπάθεια, στοιχεία άλλωστε που τον χαρακτήρισαν καθ΄ όλη την διάρκεια του Πολιτικού του βίου.

Αιωνία του η Μνήμη!

Το Περιφερειακό Συμβούλιο συνήλθε εκτάκτως την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 και αποφάσισε ομόφωνα:

1) Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα.

2) Να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας το παρόν ψήφισμα.

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Καλλιόπη Κυριακίδου – Τσιάγγου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.