Σχόλιο αγανάκτησης, μέσω του kozan.gr, από κάτοικο της Αιανής: “Δεύτερη μέρα στην Αιανή χωρίς νερό, πήγε μια η ώρα και ακόμα σταγόνα δεν ήρθε. Όμως αυξήσεις όπως στην προχθεσινή συνέλευση της ΔΕΥΑΚ ξέρετε να εγκρίνετε”

29 Δεκεμβρίου 2021
12:56

 

Σχόλιο αγανάκτησης από κάτοικο της Αιανής: “Δεύτερη μέρα στην Αιανή χωρίς νερό, πήγε μια η ώρα και ακόμα σταγόνα δεν ήρθε. Όμως αυξήσεις όπως στην προχθεσινή συνέλευση της ΔΕΥΑΚ ξέρετε να εγκρίνετε”.

5 σχόλια

  • Για την κατάργηση του 80% δεν αναφέρεις κάτι? Το νερό από εχθές το απόγευμα που δημιουργήθηκε η βλάβη σε ένα σημείο του οικισμού προσπαθεί η ΔΕΥΑΚ να εντοπίσει τη διαρροή και να την αποκαταστήσει.

  • Τάχα έκαναν την επισκευή εχτές και την κοπάνησαν!!! Όταν τους αναζητήσαμε το απόγευμα, όλο έρχονταν και ποτέ δεν ήρθαν::: Το άφησαν για σήμερα Τετάρτη και είναι ώρα 13:36 που γράφω και ακόμα ούτε σταγόνα!!! Απαιτούμε να βγάλει δελτίο τύπου η ΔΕΥΑΚ και να δώσει εξηγήσεις, εδώ και τώρα!!!

  • Μην περιμένετε ανακοίνωση από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ γιατί αυτή την περίοδο σχεδιάζει πώς θα γίνει το Δρέπανο colorado.

  • Η αλήθεια είναι ότι η Δευακ δεν κατάργησε το 80% μόνη της
    Της το επέβαλε η περιφερειακή διοίκηση
    Ας τολμήσει να το διαψευσει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.