Πτολεμαΐδα: Δυσαρεστημένοι οι εκθέτες από την κίνηση στην τελευταία Λαϊκή Αγορά του έτους

30 Δεκεμβρίου 2021
10:10

Κατώτερη των προσδοκιών των εκθετών η κίνηση στην τελευταία Λαϊκή Αγορά του έτους στην Πτολεμαΐδα, αφού οι καταναλωτές προμηθεύονταν τα απολύτως αναγκαία προϊόντα σε μικρότερες ποσότητες,  με αποτέλεσμα η πτώση στον τζίρο, σύμφωνα με εκτιμήσεις των πωλητών, να υπερβαίνει το 50%.

Το συγκρατημένο αγοραστικό ενδιαφέρον αποδίδεται πρωτίστως στην πανδημία του Κορονοϊού, στην οικονομική κατάσταση των πολιτών, συνέπεια του οποίου οι τιμές πώλησης των αγαθών, να θεωρούνται από τους καταναλωτές, «τσιμπημένες», αν και διαφωνούσαν οι εκθέτες, ενώ, αρκετοί χώροι, ειδικότερα στο κεντρικά σημεία, παρέμειναν κενοί. Πέραν τούτων, δεν έλειψαν τα παράπονα για την πλημμελή οργάνωση και λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς με αποδέκτη τη Δημοτική αρχή, αν και γενικότερα ο θεσμός θα πρέπει να αναβαθμισθεί γιατί τα τελευταία χρόνια έχει δεχθεί πλήγματα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

4 σχόλια

  • Δύο μανάβικα σε κάθε γειτονιά και σούπερ μάρκετ που πουλάνε τα πάντα. Αναρωτιέστε γιατί φθηνει ο θεσμός; Λογικό δεν είναι; Οι λαϊκές αγορές εξυπηρετούσαν ανάγκες του περασμένου αιώνα. Οι επόμενες γενιές ούτε καν θα πατάνε σε μια λαϊκή αγορά με τη σημερινή μορφή. Αυτό δεν είναι λαϊκή αγορά πλέον. Πανηγύρι είναι. Όσο πιο νωρίς το καταλάβετε μόνοι σας και κάνετε αλλαγές, τόσο καλύτερο για εσάς. Αλλά επειδή δεν σας το έχω… Δεν σας βλέπω καλά.

  • Από εδώ και πέρα δυστυχώς έτσι θα είναι η Πτολεμαΐδα θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
    Δεν υπάρχει χρήμα.

  • Αν η Πτολεμαϊδα είχε σωστους δημάρχους και ανθρωπους με μυαλο σημερα θα ηταν οπως τοτε που ξεχείλιζε κοσμο και μαγαζια και ηταν ολα γεματα…αλλα…..αλλα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.