Ευχαριστήριο του προέδρου του Π.Μ.Σ. του ΤΕΙ Δ.Μακεδονίας, στην διοίκηση του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. & Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Φλώρινας

15 Μαΐου 2017
12:00
Κανένα σχόλιο

Ο Πρόεδρος του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Διαχείριση Ενέργειας σε Κτίρια»,  κ.  Νικόλαος Ταουσανίδης,   ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ( Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) και ιδιαίτερα τη Σχολή Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στη Φλώρινα, που για δεύτερη φορά δέχθηκε αφιλοκερδώς τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος για ένα εξάωρο σεμινάριο στα εργαστήριά τους στο πλαίσιο του μαθήματος «Έξυπνα Δίκτυα Ηλεκτρικής Ενέργειας».

Η συνεργασία αυτή αποτελεί  παράδειγμα «Καλής Πρακτικής» γιατί παρέχει υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στους φοιτητές αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Βιομηχανικής Παραγωγής αλλά και γιατί δημιουργεί ένα πλαίσιο αναπτυξιακής προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή.

                                                                        

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.