Έκαναν το γύρο της πόλης τα Χριστουγεννιάτικα καπέλα του Δήμου Κοζάνης

31 Δεκεμβρίου 2021
10:47

Έκαναν το γύρο της πόλης τα Χριστουγεννιάτικα καπέλα του Δήμου Κοζάνης και στάθηκαν χθες Πέμπτη, στην Αίθουσα Τέχνης. Οι μικροί επισκέπτες απόλαυσαν την παράσταση καραγκιόζη που παρουσίασε το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης και έκαναν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες κάρτες με την τεχνική του στένσιλ και την καθοδήγηση των καθηγητών του Εικαστικού Εργαστηρίου.

Ζεστάθηκαν με τα ροφήματα El Greco και πήραν τα γλυκά τους από το ζαχαροπλαστείο Elite.

Ο ΟΑΠΝ Δ. Κοζάνης, το ΔΗΠΕΘΕ και η Δημοτική Βιβλιοθήκη, από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου, ταξίδεψαν με τα Χριστουγεννιάτικα καπέλα μέσα από θεατρικές παραστάσεις, μουσική, καλλιτεχνικές δημιουργίες. Παρόλο που άλλαξε ο αρχικός σχεδιασμός και ακυρώθηκαν εκδηλώσεις λόγω πανδημίας, έδωσαν την ευκαιρία, κυρίως στα παιδιά, να βιώσουν το πνεύμα των γιορτών.

Ευχαριστούμε όλους τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες για την θερμή ανταπόκριση και την παρουσία τους στην Αίθουσα Τέχνης, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και στο αρχοντικό Λασσάνη.

Ευχαριστούμε θερμά και τους χορηγούς μας:

τα Ζαχαροπλαστεία Elite, Αμορίνο, Deuxk BakeryPatisserie Κατερίνα Κορκά και Kaklidis Bakery. Τους Αμπελώνες Καμκούτη και Μπελίδη, το Τσίπουρο Έντεκα, το Τσάι El Greco Natural Herbs & Teas, τα έπιπλα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ καθώς και το ΚΕΘΕΑ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

2 σχόλια

  • Φτωχια, μιζερια, και αριστεροσυριζιλα στον πολιτισμο. Οταν δηλωνεις αριστερος εννοειτε οτι εισαι και προοδευτικος…το προοδευτικο συνηθως παρασυρει μαζι του και κοσμο, λιγο η περιεργεια, λιγο η φρασκαδα κλπ. Εδω αυτο που βλεπουμε οτι ελαχιστοι το καταλαβαν, λιγοτεροι συμμετειχαν αραγε απετυχε παταγωδως!!!

  • Ο κομπλεξισμός και η κακία ορισμένων κρυμμένα στην ανωνυμία αποτελούν το κύριο σημάδι της εποχής.
    Συμμετείχε κόσμος πολύς,χάρηκαν τα μικρά παιδιά ,και με το ελάχιστο ρίσκο στο φλέγον θέμα του κορονοϊού.
    ΥΓ.Να βάζεις χρώμα πολιτικό σε Χριστουγεννιάτικες δράσεις δείχνουν το ψυχικό επίπεδο σου και το IQ σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.