Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου: 681 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 103 στην Π.Ε. Καστοριάς, 365 στην Π.Ε. Φλώρινας, 103 στην Π.Ε. Γρεβενών – 40560 συνολικά στην χώρα

31 Δεκεμβρίου 2021
17:26

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου: 681 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 103 στην Π.Ε. Καστοριάς, 365 στην Π.Ε. Φλώρινας, 103 στην Π.Ε. Γρεβενών – 40560 συνολικά στην χώρα

 

36 σχόλια

  • Ολοι εμβολιασμενοι και μην μου πείτε οχι,ολοι βλεπουμε αυτες τις μέρες ποιοί είναι στις ουρές εξω απο τον εοδυ και τα διαγνωστικά Κέντρα.αν γίνονταν τα τεστ στους εμβολιασμενους εδω και καιρό θα είχαμε γλυτώσει απο πολλά.

    • Για αυτό τραβά εμβολιασου γιατί θα την πατήσεις από κάποιον εμβολιασμένο και θα τρέχεις στα νοσοκομεία . Οι εμβολιασμένοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία αναρρώνουν στο σπίτι τους .Μη κάθεσαι καθόλου ο Covid θερίζει τους ανεμβολιαστους ως επι το πλείστον .
      Καλή χρόνια .

    • Οριστεεεε;;;;
      Με τέτοια μυαλά πώς να πεις “καλή χρονιά “; μάλλον καλά μυαλά χρειαζόμαστε πρώτα για να πάει καλά και η χρονιά…
      Κύριε φώτισέ μας το σκότος!

  • Άντε παλικάρια!! Αν συνεχίσουμε έτσι ως τον Μάρτιο θα έχουμε αρρωστήσει όλοι! Εύχομαι μόνο οι απρόσεκτοι, να γίνουν πιο συνειδητοί και να φυλάγονται περισσότερο, ώστε να μην πάρουν κι άλλους στο λαιμό τους! Είναι κρίμα να πεθαίνουν άνθρωποι, απ’ την δική μας ανεμελιά.

  • Ρε κομπλεξικε με μ.ο. ηλικίας 15-35 βλέπεις σε αυτή την κατηγορία να είναι εμβολιασμενοι οι περισσότεροι;

    Επειδή είδες μερικούς γνωστούς σου μπήκες να γράψεις τη βλακεία σου.

    Αν είχες μυαλό δε θα έγραφες τέτοιες βλακείες

    μαθηματικά μάλλον είχες 5 και αν

  • Στις ουρες βλεπεις ανεμβολιαστους εξυπνε!! Τους εμβολιασμενους δεν τους βλεπεις γιατι ειναι πιο υπευθινοι κανοντας τα εμβολια και προστατευουν τους εαυτους τους και τους γυρω τους οι ανεμβολιαστοι ποιον σεβονται? Τον κανεναν!!!!

  • Καλη η καραμελα που πιπιλατε με τους εμβολιασμενους αν μπορειτε μοιαστε τους και φταστε τους εσεις που ειστε ατομιστες και ασυνειδητοι για ολα φταινε οι αλλοι ποτε εσεις οεο!!!! Καλη σου χρονια με ΥΓΕΙΑ

  • Μονιμως αντιρησιες και πνευματα αντιλογιας ειστε ε οχι πως φταινε και οι εμβολιασμενοι!ενω εσεις που δεν σεβεσται τον ανθρωπο διπλα σας τα παιδια σας τους γονεις σας ειστε ολοσωστοι?????????ποσα θες να μας τρελανεις?

  • Κρατας τεφτερι με τους εμβολιασμενους εσυ φαινεται πανε κανε κανενα εμβολιο φερσου υπευθινα υπακουσε σε νομους και κανονες σεβασου τον συναθρωπο σου και μετα πες οτι πα ρια θες αντε και καλη χρονια

  • Ότι και να λέμε η μπάλα είναι στα δυχτια .δηλαδή. Ο ιός είναι σχεδον σε όλα τα σπίτια είπαμε σοκ και δεος. Καλή χρονιά.

  • Καλη χρονια με υγεια σε ολους εμβολιαστειτε και μαζευτειτε τουλαχιστον σεβαστειτε την ανθρωπινη ζωη ανθρωποι πεθαινουν διπλα μας καθε μερα ανθρωποι!!!! Σου λεει κατι αυτο εσενα που κατηγορεις τους εμβολιασμενους εσυ τι κανεις .. τιποτα τιποτα μονο κριτικη ασκεις για σκεψου..

  • Ναι αλλά κλείσαμε την μουσική και την εστίαση στις 12 τώρα τα κρούσματα θα μηδενιστούν
    Μπουχαχαχαχαχα

    • Την μουσική την κλείσανε γιατί ατομιστές ανεύθυνοι σαν εσένα κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα βασιζόμενοι ότι αυτό το κράτος ποτέ δεν θα τους ελέγξει.

      Για να σας χαλάει το πάρτι

      • Ο/Η Οι πιο ανευθυνοι καλυτερα να σωπασουν δεν ειναι σε θεση να μιλανε για ατομικη ευθυνη λέει:

        Το οτι θεωρεις οτι μπορει λογω μουσικης να αυξανονται τα κρουσματα πραγματικα με ξεπερναει , τελικα εσεις ειστε οι πιο ψεκασμενοι απ τους ανεμβολιαστους και πιο πολυ οι κυβερνωντες που ψηφισες και βλεπουμε που καταντησαν και τον κλαδο και την χωρα γενικοτερα.

        Και στην τελικη λιγο με νοιαζει στην τελικη αλλα σιγουρα δεν μπορω να ακουω ως μετρο αντιμετωπισης της πανδημιας οτι κλεινω την μουσικη.

      • Κι εγω ευχομαι το 2022 να ειναι η χρονια που θα εξαφανιστει ο Κουλης και η πανδημια μαζι και τα δυο! Για να ανασανει ξανα ο κοσμος!

        Εχω κανει πολυ μεγαλη και ωριμη υπομονη μπροστα στις ψεκασμενες μπαρουφες του κομματος που κατα πασα πιθανοτητα ψηφισες και ακομα θεωρεις οτι σε σωζει.

        • Ρε μάγκες ας εξηγήσει κάποιος σε αυτον εδώ ότι δεν ψηφίζουμε Κούλη και αυτό που συμβαίνει εδώ συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη.Τετοιο κόλλημα,μένος,και κουρκούτι στο κεφάλι δεν έχω ξανασυναντήσει και πλησιάζω τα 50.Κανας γιατρός δεν υπάρχει εδώ να σώσει αυτόν τον ανθρωπο

        • Είναι γνωστό ότι όλοι οι περιθωριακοί και λούμπεν τύποι γοητευεστε από τον Τσίπρα ,αλλά ευτυχώς η πλειοψηφία δεν ανήκει στις συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες , με αποτέλεσμα οι πιθανότητες να δούμε τον Αλέξη στην εξουσία της χώρας να είναι απειροελάχιστες .

        • Η πανδημία προφανώς και θα εξαφανιστεί…τώρα για τον κουλη……ζακέτα να πάρεις να σκεπαστείς,συριζοτρολ!!!!θα έχει σκούπα ξανά!!!περαστικα!

    • Ναι θα τρέξουμε τώρα για το εμβόλιο…σε ποια δόση είστε τώρα γιατί σας χάσαμε…3 ή 4 ή 5;;έχετε χαζέψει τελείως…ολοι σπίτια τους το περνάνε…και την ζημιά εσείς την κάνετε… Κάποτε θα ξυπνήσετε… Όποιος κάνει το εμβόλιο δεν σώζει την κοινωνία ούτε κανει το κοινωνικό καλό. Το κάνει για να κόβει βόλτες. Για τον εαυτό του και μόνο. Γεμίσατε όλοι την Ελλάδα με κρούσματα και δεν το παραδεχεστε ότι εσείς φταίτε που δεν προσέχετε και δεν σας νοιάζει για κανέναν…ειδικά αν κάποιος δεν το κάνει για οποιαδήποτε λόγω.. Που την βλέπετε την βελτίωση στην πανδημία;;;

  • Έτσι είναι . Απλή λογική. Όσο ανεβαίνουν οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνονται τα κρούσματα!!!
    Δεν υπάρχει συγγενής, φίλος ή γνωστός εμβολιασμένος , που να μην έχει κορωνοίό τις τελευταίες μέρες…
    Ας σταματήσουμε λοιπόν τους διαχωρισμούς, ας μην παίζουμε το παιχνίδι τους.
    Καλή χρονιά !!!

    Μια ευχή για το

  • Τουλάχιστον σταμάτησαν τα ανόητα σχόλια περί δήθεν ανευθυνοτητας των Κοζανιτών (μόνο). Όλη η Ελλάδα είναι φουλ. Ο ιός κάνει ο,τι θέλει και δεν τον σταματά ούτε το κλείσιμο των περιπτέρων ούτε η απαγόρευση της μουσικής.Ευτυχως, μάλλον βαδίζουμε προς το τέλος. Λίγο υπομονή ακόμη.Καλη χρονια

    • Καθόλου ανόητα δεν είναι τα σχόλια

      Ισχύει πάντα η αρχή της αναλογικότητας

      Απλά μαθηματικά

      Και αν κάνεις τον κόπο θα δεις είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές

      η κοινωνία της περιοχής μας έχει μάθει σε άλλους ρυθμούς και διασκέδαση

      και αυτό αποτυπώνεται στην συνολική συμπεριφορά μας.

      Να το πω απλά κινούμαστε, ξοδεύουμε, θέλουμε να φανούμε έξω,να ξοδέψουμε όπως θες πέστο

      Πολλές εξοδοι, επαφές με αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε

      Είναι σωστό;

      Όχι γιατί υπάρχουν γονείς, παππούδες κλπ που θα θέσουμε σε κίνδυνο για ένα παλιό ξενύχτι διασκέδασης.

      Καλή χρονιά και με υγεία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.