kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τ’ όνομα του X. Tσεβεκίδη για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

5 Ιανουαρίου 2022
07:49

 

Σε περίπου 22 μήνες (δηλ. σε λιγότερο από δύο χρόνια) θα διεξαχθούν οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κι η συζήτηση για τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να διαδραματίσουν ρόλο στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής, έχει ξεκινήσει. Αν σ’ αυτούς τους 22 μήνες συνυπολογίσει κανείς ότι για νέα σχήματα (συνδυασμούς) χρειάζεται, εμπειρικά, περίπου ένα εξάμηνο προετοιμασίας και ζυμώσεων, γίνεται κατανοητό πως απομένουν περίπου 16 μήνες. Κι ενώ για τους δήμους της περιοχής υπάρχει μια σχετική ονοματολογία και διάφορα σενάρια, σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, τα πράγματα, μέχρι στιγμής, είναι περιορισμένα. Eκτός από την πιθανή υποψηφιότητα του Π. Κουκουλόπουλου, που δείχνει, με τα σημερινά δεδομένα, να απομακρύνεται, ως ενδεχόμενο, αν επαληθευτούν οι προβλέψεις για  άνοδο του ΚΙΝΑΛ, στις επόμενες Εθνικές Εκλογές, εξέλιξη που μπορεί να προσδώσει στο συγκεκριμένο κόμμα ένα σημαντικό ποσοστό πανελλήνια και κατ’ επέκταση  μια έδρα στην Π.Ε. Κοζάνης, δεν υπάρχει κάτι άλλο στο τραπέζι, τουλάχιστον “ηχηρό” κι άξιο προσοχής. Εξαίρεση τ’ όνομα τού βουλευτή Κοζάνης, της ΝΔ, Γ. Αμανατίδη, τ’ οποίο προωθείται και συντηρείται στην επικαιρότητα  από μια σημαντική μερίδα οργανωμένων (και μη) στελεχών της ΝΔ, που δηλώνουν πλήρως απογοητευμένοι με τη στάση, τη συμπεριφορά και τις ενέργειες του σημερινού Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη. Ωστόσο κι αυτή η περίπτωση παρουσιάζει, ως προς το να “προχωρήσει”, αντικειμενικές δυσκολίες, καθώς και τα δύο πρόσωπα (Κασαπίδης – Αμανατίδης) προέρχονται από τον ίδιο κομματικό χώρο με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στα προαναφερθέντα ονόματα & σενάρια έρχεται να προστεθεί, μια ακόμη πιθανή υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας εκείνη του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, Χ. Τσεβεκίδη. Όπως πιστεύουν κάποιοι, μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το 2023, καθώς διαθέτει το κατάλληλο “πακέτο” που χρειάζεται (πολιτικά άφθαρτος, πολυσυλλεκτικός κοινωνικά & κομματικά,  γνώστης της περιοχής, πολύ καλή αναγνωρισιμότητα σε όλη την Π.Ε. Κοζάνης και ικανοποιητική σε επίπεδο Δ. Μακεδονίας, με πολιτική άποψη χωρίς δεσμεύσεις από συγκεκριμένους κομματικούς χώρους και διάφορα άλλα). Πάντως ο ίδιος κρατά χαμηλούς τόνους κι όταν του τίθεται το ζήτημα χαμογελά κι αποφεύγει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, γεγονός όμως που δεν αποκλείει οτιδήποτε.

Η Χύτρα

20 σχόλια

  • Με την νέα ορμή στο ΠΑΣΟΚ , που προφανώς θα αποτυπωθεί και στο ψηφοδέλτιο , η υποψηφιότητα του κουκουλοπουλου θα είναι παρωχημένη ….

  • Χάρη καλή χρονιά πάρτο απόφαση και προχωρά είμαστε μαζί σου όλοι..μας κούρασε ο κασαπίδης αποδείχθηκε πολύ λίγος και ότι δεν ξέρει να διαχειριστεί σαν ομάδα αλλά μόνος του.νομίζει είναι ακόμα βουλευτής,δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουμε μας απογοήτευσε ο κασαπίδης.αν και πλέον άλλοι διοικούμε στην περιφερεια όχι ο κασαπίδης.

  • Πολύ σοβαρή υποψηφιότητα και πιστεύω ότι αρκετοί από το συνδυασμό κασαπίδη θα πάνε μαζί με τον χάρη τσεβεκιδη χάρη προχώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα σου πλέον.

  • ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΛΥΣΗ:

    Ας μπει Αμανατίδης και ας πάρει ο Κασαπίδης θέση στην αποκεντρωμένη. Ετσι λύνεται και πιθανό πρόβλημα σύγκρουσης και εξασφαλίζουν αμφότεροι την πολιτική τους συνέχεια. Γιατί στο ψηφοδέλτιο αν είναι ο Αμαντίδης δεν εγγυάται κανεις ότι θα βγει, οπως επίσης και ο Κασαπίδης δεν το’ χει και σιγουρακι.

  • Ο Κασαπίδης παιδιά τελείωσε δεν ξαναβγαίνει περιφερειάρχης δεν το έχετε καταλάβει έχει απογοητεύσει όλους τους συμβούλους του όλοι οι σύμβουλοι του έχουν φύγει είναι σε ρήξη με όλους κι αυτό στην περιφέρεια τι δεν καταλαβαίνετε Κασαπίδης τέλος από την περιφέρεια γυρνάει στο χωριό του την Πλατανιά

  • Καλοδεχουμενη κάθε πρόταση γιατί όλοι είναι χρήσιμοι αλλά η Δυτική Μακεδονία έχει περιφερειαρχη που θα τον κρατήσει για πολλά χρόνια.. ήδη άρχισε να φαίνεται το έργο του Κασαπιδη…Κασαπιδης 50 % και στις επόμενες εκλογές

  • Ο Κασαπιδης δεν θα χει το μακεδονικό που ηταν αυτο που ξεσηκωσε τον κοσμο κατα πολύ επισης απο τα ατομα του ψηφοδελτίου του που ηταν καταρτισμένο όντως ουτε τα μισα δεν θα θελουν να κατεβουν κουβαλησαν ψήφους κ δεν τους ειδαμε πουθενα να τον πλαισιώνουν. Οι αντιπαλοι θα ειναι πιο δυνατοι κ οι συγκυρίες για ανατροπη. Ειδωμεν

  • Οι υπάλληλοι και τα αφεντικά της ΖΕΠ διαισθάνονται το τέλος εποχής. 2,5 χρόνια αλαζονεία αγνωμοσύνη και έργο να γελάνε και οι πέτρες!!!!! Ανάπτυξη- ανεργία-dealer.οι δυτικομακεδονες οργανώνονται για την απαλλαγή.

  • Ο Κ.Τσεβεκίδης είναι καλός γιατρός, αυτό δεν συνεπάγεται ότι θα ειναι και καλός περιφερειάρχης δεδομένο ότι δεν διαθέτει καμια γνώση για τις αυτοδιοικητικές ανάγκες, υλοποίηση προγραμμάτων, κλπ.

  • Ολοι οι ειδικοι συνεργατες,η Μαρια και ο δάσκαλος γραφουνε τα σχολια υπερ κασαπίδη..θα σας δουμε το 2023 που θα πατε σπιτι σας φτανει.

  • Στην καστορια παντως ο κασαπιδης θα πεσει τουλαχιστον 25 μοναδες,δεν τον ξαναψηφιζει ο κοσμος,εκανε πολλα λαθη,απογοητευσε τους ψηφοφορους που ξεκαθαρα δειξανε ποιον θελανε επικεφαλη και ειναι μακραν ο κορυφαιος στα αυτοδιοικητικα,δυστυχως θα το πληρωσει ο γιωργος και κριμα που επεσε στον λακο που του σκαψανε ορισμενοι υποτιθεται που θελουν το καλο του.Απογοητευσε παρα πολυ κοσμο και φαινεται καθημερινα απο συζητησεις που γινονται.

  • Ο επόμενος Περιφερειάρχης είναι ο Κατανας είτε τό θέλετε είτε όχι.
    Θέλουμε Άνθρωπο της αγοράς και τής διπλανής πόρτας !!!!
    Φτάνουν οι σωτήρες!!!

  • ΑΞΙΌΛΟΓΟΣ ΣΥΜΠΟΛΊΤΗΣ ΜΑΣ, ΜΑΚΑΡΙ. ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΣΠΌΝΤΟΥ.

  • Δεν ξέρω αν θα είναι καλός περιφερειάρχης, καλός δήμαρχος θα είναι σίγουρα. Κάνει με τα χίλια γι αυτή τη θέση.

  • Καλά , κανείς δεν σκέφτεται τους γιατρούς;;
    Τι θα απογίνει ο Ιατρικος Συλλογος σε περίπτωση εκλογής του Κου Τσεβεκιδη;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.