Συνδεσμός Ενεργειακών Κοινοτήτων Δ. Μακεδονίας: “Εμπνευστής και συντονιστής του εγχειρήματος των ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ήταν ο Αλεξανδρίδης Χαράλαμπος”

4 Ιανουαρίου 2022
15:25

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

             Διευκρινιστικά:
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,
«για του λόγου το αληθές» οφείλουμε να επισημάνουμε κάποια πράγματα: Εμπνευστής και συντονιστής του εγχειρήματος των ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ήταν ο Αλεξανδρίδης Χαράλαμπος (σημερινός Γ. Γραμματέας του ΣΕΦΠΕ) με βασικό συνεργάτη τον Ζυγούρη Φώτη (σημερινός Πρόεδρος του ΣΕΦΠΕ), οι οποίοι συμμετέχουν και ως επενδυτές.
Οι ενεργειακές κοινότητες είναι ανεξάρτητοι συνεταιρισμοί και ο ΣΕΠΦΕ συμμετείχε στην οργάνωση του εγχειρήματος και μόνο, αλλά δεν συμμετέχει ως νομικό πρόσωπο στις ενεργειακές κοινότητες και η όποια εμπλοκή του έχει λήξει. Ως εκ τούτο δεν χρειάζεται οποιαδήποτε έγκριση του ΣΕΦΠΕ προς τις Ενεργειακές Κοινότητες και τους συντονιστές του εγχειρήματος .
Υ.Γ. Η νέα διοίκηση δεν έχει παραλάβει ακόμη τα αρχεία του ΣΕΦΠΕ (μητρώο μελών, κωδικοί mail, κλπ).
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

7 σχόλια

  • Τι θα γίνει με τα χρήματα που σας κατέθεσαν υποψήφια μέλη τα οποία όμως δεν επισημοποιήσατε ποτέ σαν μέλη των κοινοτήτων;

  • Δώσε πόνο Μπάμπη.Κανε αυτό που ξέρεις καλύτερα από όλους. Σε ζηλεύουν. Ποια kiefer ;;;; Όλοι τους και μόνος σου. Άρχοντα…

  • Η ματαιοδοξία είναι πολύ καλός σύμβουλος. Άιντε τώρα να συμμαζέψεις τα ασυμμαζευτα.
    Κρίμα για αυτούς που είχαν πιστέψει σε αυτήν την κίνηση.

  • Μπαμπη είμαστε σίγουροι ότι η προσπαθεία θα πετύχει. Το έδειξες με την μέχρι τώρα πορεία σου.
    Πετυχημένος σε ότι καταπιάστηκε .
    Πρόεδρος της ΑΕΠ στη Γ εθνικη ανέβηκε κατηγορία . Επιχείρηση διαφημίσεων μακράν η καλύτερη στη Δυτ. Μακεδονία .
    Επιχειρηματίας των φωτοβολταϊκών με διαφορά ποιοτικότατα έργα και σε ποσότητα .
    Μήπως απαλλάχτηκαν οι ενεργειακές από τα ΦΡΕΝΑ …
    Προχωρά ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

  • Εγώ τον ΣΕΠΦΕ ξέρω ότι με κάλεσε να συμμετέχω. Φυσικά και είναι ανεξάρτητα νομικά πρόσωπα η κάθε ΕΚ.

    Ποιος λοιπόν είναι ο.. “ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”; Πότε μαζευτήκαμε και τον ιδρύσαμε;
    Εμείς οι συνέταιροι που ήμασταν;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.