kozan.gr: Για τις πρόσφατες καταγγελίες πολιτών που είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσω του kozan.gr, σε ό,τι αφορά παράπονά τους για την αντιμετώπιση που είχαν στο νοσοκομείο Κοζάνης καθώς και για την ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Δυτικής Μακεδονίας που καταδικάζει κάθε μορφή απειλής προς το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Τ.Ε.Π. του Μαμάτσειου, μίλησε σήμερα ο Διοικητής του νοσοκομείου Σ. Γκανάτσιος (Βίντεο)

4 Ιανουαρίου 2022
18:02

 

Για τις πρόσφατες καταγγελίες πολιτών που είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσω του kozan.gr, σε ό,τι αφορά παράπονά τους για την αντιμετώπιση που είχαν στο νοσοκομείο Κοζάνης καθώς και για την ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Δυτικής Μακεδονίας που καταδικάζει κάθε μορφή απειλής προς το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Τ.Ε.Π. του Μαμάτσειου, μίλησε σήμερα, στο West Channel, ο Διοικητής του νοσοκομείου Σ. Γκανάτσιος.

9 σχόλια

  • Ξαφνικά στην εποχή του κορονοιού οι γιατροί είναι οι άμεμπτοι,που δεν κάνουν λάθη ή δεν έχουν λάθος συμπεριφορά.
    Πρέπει να ξεχάσουμε τις ιδιοτροπίες τους
    και τις αναποδιές τους (η φρασεολογία είναι ιδιέτερα προσεκτική).
    Τώρα ποια φταίνε μόνο οι ασθενείς,αυτά κάνει το ακαταδίωκτο!!!

  • Ξαφνικά στην εποχή του κορονοιού δεν υπάρχουν γιατροί με ιδιαίτερες συμπεριφορές και λάθος πρακτικές(η φρασεολογία μου είναι πολύ προσεκτική).
    Σήμερα φταίνε μόνο οι ασθενείς.
    Αυτά κάνει το ακαταδίωκτο!!!

  • Κ.Διοικητη,μη δινεις σημασια σε καταγγελιες,αυτην την περιοδο,γιατι το ιατρονοσηλευτικο προσωπικο βρισκεται σε εμπολεμη ζωνη και ειναι και σχετικα αποδυναμωμενο.Ας περασει η πανδημια και θα εχουμε καιρο να δουμε για ποιο σκοπο εγιναν οι καταγγελιες και ειδικα αυτην την περιοδο και ποιοι τις κανανε.Πως εμεις εξυπηρετηθηκαμε, αν και δεν ειμαστε απο εδω,με τη σειρα που μας υπεδειξε η νοσηλευτρια χωρις φωνες και εξαρσεις και μαλιστα με το χαμογελο στα χειλη ολου του προσωπικου τους οποιους και ευχαριστουμε για την προσφορα τους.

    • ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ;Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ;ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕ Ο Κ.ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΟΡΕΣ,ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΜΟΣΧΟ ΣΙΤΕΥΤΟ ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΑ,ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΑΣ;

  • Κύριοι εκεί στο Μαμάτσειο , δεν συνομότησε κανένας πολίτης εναντίον σας για κανέναν απώτερο σκοπό, απλά όλοι οι πολίτες δεν είναι χαζοί που συμφώνησαν για την κακή συμπεριφορά κάποιων μελών του προσωπικού σας (καλά για τη λειτουργία του δεν ευθύνεστε αποκλειστικά εσείς αλλά το κράτος που σφυρίζει αδιάφορα και βρίσκετε πάτημα κι εσείς).
    Πρέπει να αλλάξει εδω και τωρα αυτό.
    Η ευγένεια είναι αρετή. Θαρρώ μορφωμένοι άνθρωποι είσαστε εκεί, βρείτε μεταξύ σας τί φταίει και πριν τον Covid 19 και συζητήστε το μπας και βγει κάτι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.