Διαμαρτυρία κατοίκων με επιστολή τους στο kozan.gr: “Αυτό που ζούμε πλέον οι κάτοικοι της (Αριστοφάνους – Καταφυγίου – Κλ. Σταμάτη) είναι οδυνηρό”

7 Ιανουαρίου 2022
09:13

8 παρά η ώρα ο ΕΟΔΥ θα ανοίξει 8:30 και η ουρά στην Καταφυγίου ήδη έχει φθάσει μετά και την διασταύρωση Κλ. Σταμάτη. Το εμβολιαστικό κέντρο του ΕΟΠΥΥ λειτουργεί και θα κλείσει μετά τις 10 το βράδυ.

Οι προς εμβολιασμό και τα υποψήφια κρούσματα covid 19 έχουν κατακλύσει με τα οχήματα τους το τετράγωνο γύρω από ΕΟΔΥ και ΕΟΠΥΥ, έχουν καταλάβει πεζοδρόμια, πυλωτές εισόδους γκαράζ, γωνίες δρόμων να μην μπορείς να στρίψεις , εισόδους πολυκατοικιών.

Οι προς έλεγχο για κορονοίο έχουν εισέλθει στην κυριολεξία μέσα στις πολυκατοικίες για να προφυλαχθούν από το κρύο ως που να έλθει η σειρά τους.

Κάθε μεσημέρι με το τέλος πρέπει να κάνουμε σλάλομ ανάμεσα στις μάσκες για να μην τις πατήσουμε και πάμε το ιό στα σπίτια μας και να μαζεύουμε τους καφέδες που αφήσαν στα περβάζια και στα πεζοδρόμια.

Άσε δε που δεν τολμάμε να μιλήσουμε και να ζητήσουμε την κατανόηση τους και τέλος πάντων να σεβαστούν όσο μπορούν κι εμάς που κάθε μέρα βιώνουμε το μαρτύριο, συνέπειας της λειτουργίας των δύο (2) προαναφερομένων δομών υγείας. Απάθεια, βρίσιμο και αν είναι και κανένας νταής την έβαψες, μέχρι ξύλο κινδυνεύεις να φας

Αυτό που ζούμε πλέον οι κάτοικοι της (Αριστοφάνους – Καταφυγίου – Κλ. Σταμάττη) είναι οδυνηρό. Η κατάσταση διαβίωσης μας γίνετε καθημερινά δυσκολότερη και άκρως επικίνδυνη.

Καθημερινά ρεπορτάζ για τις ουρές και την αγανάκτηση όσων περιμένουν, εμείς που διαμένουμε και βιώνουμε καθημερινά τις ουρές και τα όσα περιγράψαμε πιο πάνω τίποτα. Δεν υπάρχουμε για κανέναν . ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!

Η πολιτεία με τα όργανα της ΑΠΩΝ ( Τροχαία Κοζάνης – Δημ . Αστυνομία), επεμβαίνει μόνο αν γίνει καταγγελία από τους συνωστισμένους στην ουρά ή τον ΕΟΔΥ και επιβάλει διοικητικά μέτρα στους κατοίκους, κάνοντας την ζωή μας στην περιοχή δυσκολότερη.

Ένιψαν τα χείρας τους, με τις διαγραμμίσεις στις γωνίες όπου έκριναν σκόπιμο και ως εκεί . Το αν τηρούνται από τους οδηγούς δεν τους ενδιαφέρει.

Πλέον είμαστε στο έλεος του Θεού και η αγανάκτηση καθημερινά συσσωρεύεται και αρχίζει να περισσεύει.

Ευελπιστούμε ότι με αφορμή αυτή την επιστολή γνωστοποίησης και λιγότερο διαμαρτυρίας οι υπεύθυνοι θα σκύψουν σε όσα αναδείξαμε και θα δώσουν μια λύση, ώστε όλοι μας να εξυπηρετηθούμε ως προς το καλύτερο.

Ας μην διακινδυνεύσουν να ξεχειλίσει η αγανάκτηση μας περισσότερο.

Φιλικά, οι κάτοικοι της περιοχής.

16 σχόλια

  • Α καλάαααα, που έλεγε κι η Βουγιουκλάκη σε μια ταινία.
    Να περιμένετε μην φάτε.
    Έχουν φωτοβολταικά, έχουν επενδύσεις με χωράφια στο Δρέπανο, έχουν, έχουν, όπου υπάρχει χρήμα, όχι να δώσουν.

  • ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
    ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ.

    ΠΟΙΟΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ

    • Σίγουρα περιμένουν για την υγεία τους, αλλά αν αφήνουν καφέδες, πεταμένες μάσκες κτλ όπως λέει η επιστολή, έχουν δίκαιο και οι κάτοικοι. Δεν το έχω δει αυτό με τα σκουπίδια, καθώς μένω στην άλλη άκρη της πόλης, αλλά δε μου κάνει και εντύπωση. Συνεχώς βλέπουμε μάσκες κάτω. και σωστό ακούγεται να είναι παρόντες και από τη δημοτική αστυνομία, γιατί όχι; μαζεύεται τόσος κόσμος εκεί. Και όταν χρειάστηκε να πάω για άλλο λόγο στην συγκεκριμένη γειτονιά, είδα με τα μάτια μου τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, μπροστά σε κάδους πχ.

    • ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΈΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΖΩΑ.ΔΗΛ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΤΩ Η ΣΕ ΠΕΖΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΑΘΙΑ Ή ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΏΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ…

  • Δημοτική αστυνομία, καλά υπάρχει αυτός ο φορέας στην πόλη μας, αυτοί προφυλάσσονται ποιο πολύ από το κρύο από ότι αυτοί που περιμένουν στην γειτονιά σας. Για αυτούς δεν ισχύει το αυτεπάγγελτο λειτουργούν μόνο κατόπιν καταγγελίας, σε λίγο θα μας ζητούν να κάνουμε και αίτηση για να εκτελέσουν κάποιο από τα καθήκοντά τους.

  • Έλληνας και παιδεία ήταν κάποτε.Τωρα μόνο ο εαυτουλης μας.Εχει μέρος για τα αυτοκίνητα κάτω από την Γκερτσου αλλά είπαμε ο εαυτουλης μας που να περπατάμε τώρα και μην μου πείτε ότι όλοι είναι παππούδες και γιαγιάδες.Παντως το εμβολιαστικο κέντρο θα μπορούσαν να το κάνουν και κάπου αλλού.

  • Έχετε δίκιο απόλυτο! Κάτι πρέπει να γίνει! Αν δεν θιγατς το θέμα κανένας δε θα σας νοιαζιταν. Το ίδιο συμβαίνει γύρω από τα φαρμακεία που κάνουν τεστς χαμός από κόσμο κ ρύπανση. Φοβάσαι να περάσεις από τις ουρές

  • Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τους μόνιμους κατοίκους των γειτόνων των λαϊκών αγορών Κοζάνης και Πτολεμαΐδος. Τι να πούμε κι εμείς που τα έχουμε αυτά κάθε βδομάδα συν τη φασαρία, τα σκουπίδια κλπ κλπ. Αλλά αν δεν ζήσουμε κάτι, που να το καταλάβουμε…

    • Σ’όλη τήν Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, μαντάμ ή μεσιέ οι λαϊκές αγορές γίνονται εντός πόλεως…Αν εισαστε Μαρκήσιος ή Αντουανέτα νά μείνετε στα προάστια κι εσείς και οι υπόλοιποι που είστε υποχρεωμένοι να ανεχεστε την”λαικατζα” …..

  • Πότε επιτέλους θα καταλάβετε πως η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να δημιουργεί συνωστισμό; Ξεχάσατε πέρυσι που μας έκλειναν τα σούπερ μάρκετ στις 6; Θα ήταν απείρως απλούστερο να δημιουργήσουν 3-4 σημεία δειγματοληψίας και να διευρύνουν και το ωράριο, για να μειώνεται ο συνωστισμός. Δεν το έκαναν, δεν θα το κάνουν, αντίθετα, πλέον θα κάνουν μόνο μια φορά την εβδομάδα στην πλατεία. Προκειμένου να διατηρείται ο συνωστισμός και η μετάδοση του ιού.

  • Τωρα που θα ανοιξουν και τα σχολεια να δειτε τι θα γινει.Και να μην εχεις covid σιγουρα θα κολλησεις.Και να μην ξεχναμε οτι ερχονται πολικες θερμοκρασιες.Ε ρε γελια.Που ζουμε;Και ποιος ξερει τι μας περιμενει.Ο Θεος να βαλει το χερι του και να φωτισει τους πολιτικους αυτης της χωρας που περασε απο χιλια κυματα με τους κοπους του απλου λαου.

  • Μένω στην περιοχή και καθημερινά στην αυλή μου πετούν χρησιμοποιημένες μάσκες και κύπελλα καφέ. Λίγος πολιτισμός από ορισμένους προς εξέταση για ράπιντ τέστ ή προς εμβολιασμό δεν θα έβλαπτε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.