Η πιο όμορφη ίσως επίσκεψη που δεχθήκαμε στη Βιβλιοθήκη, στο χρονικό τουλάχιστον διάστημα που είμαι πρόεδρος. Τα “παλικάρια”, που δέχονται τη φροντίδα του επιστημονικού συνδέσμου “Victor Ardant – ΝΙΚΗ” από τον Άλιμο της Αττικής, μας επισκέφτηκαν σήμερα. Παιδιά με νοητική υστέρηση και αυτισμό, μας έδειξαν τι σημαίνει δύναμη, χαμόγελο και αγάπη για τη ζωή. Και βεβαίως, παρ’ όλα τα όποια πρόβλημα τους, το διασκέδασαν πολύ, πειθαρχημένα στις συμβουλές των “δασκάλων τους”, με τις μασκούλες και τα πιστοποιητικά του εμβολιασμού τους, που τα είχαν ως βραβεία.
Άντε πείσε με εσύ μετά, πως αυτά τα παιδιά έχουν “πρόβλημα” κι όχι εμείς οι υπόλοιποι που όλη τη μέρα κλαίμε τη μοίρα μας για ανοησίες. Μεγάλη χαρά, τεράστια τιμή για μας.
Υ.γ: “Πόσο μεγάλο είναι αυτό το σπίτι κύριε” μου είπε για τη Βιβλιοθήκη έκθαμβος ένας απίστευτος τύπος, που δήλωσε οπαδός του Ολυμπιακού κι έκανε συνεχώς το σήμα της νίκης. Απίστευτο παιδί, μεγάλη καρδιά, τρομερό χιούμορ. Σας ευχαριστούμε παικταράδες από τον Άλιμο. Μας αλλάξατε τη διάθεση σήμερα.