Παρά την αναβολή που αποφασίστηκε για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από την ΕΠΟ λόγω κορονοϊού, η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης συνεχίζει καθημερινά τις προπονήσεις της. Ανήμερα των Θεοφανίων (Πέμπτη 6/1 και Παρασκευή 7/1) η ομάδα προπονήθηκε στο στρατιωτικό γήπεδο Κοζάνης, ενώ το σήμερα Σάββατο (8/1) η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Η αναβολή της τρέχουσας αγωνιστικής (9/1: εκτός έδρας με Καληράχη Γρεβενά) και η πιθανή επιμήκυνση της διακοπής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για τουλάχιστον ακόμη μία εβδομάδα, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού, μάλλον θετικά λειτουργεί για την ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη.

Αυτές τις μέρες, ο Σάκης Παπαβασιλείου και το τεχνικό τημ, είχε τη δυνατότητα να δουλέψει με τους παίκτες του στις μικρές, αλλά τόσο σημαντικές λεπτομέρειες. Σήμερα Σάββατο (8/1) μετά την προθέρμανση, ο Κατερινιώτης τεχνικός ανέλυσε και δοκίμασε στην πράξη κομμάτια τακτικής σε κάθε γραμμή του γηπέδου. Το τεχνικό επιτελείο επι της ευκαιρίας της διακοπής του πρωταθλήματος δουλεύει αρκετά στο κομμάτι της τακτικής προσέγγισης ενώ στο στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό.